Niesamowity Gal |
Autor |
Wiadomość |
fj_mike
Mitsumaniak

Auto: Dyplomatyczne EA5A
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 86 razy Dołączył: 02 Maj 2008 Posty: 6516 Skąd: Gdynia/Aagotnes
|
Wysłany: 20-02-2009, 19:47
|
|
|
eremita napisał/a: | za gotowke włożona w te gale wolałbym przygarnąć VR4 w standardzie |
Zgadza się, zamiast pakować w "zwykłego" misiaka, też bym przytulił "zwykłe" VR4. |
|
|
|
 |
wilk88
Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi Galant EA6W
Pomógł: 9 razy Dołączył: 26 Wrz 2008 Posty: 613 Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: 20-02-2009, 19:53
|
|
|
Macie racje, Galant jest na tyle pięknym samochodem, że ja bym swojego nawet na SE czy Avance nie przerobił Ale są na tym forum zwolennicy tunigu i nic przeciwko temu nie mam Link był w postaci ciekawostki a nie na zasadzie "marzę o takim" |
_________________ "Jaka to bitwa? gdzie Biblia, ty mi powiedz
Europa sra przepychem by Afrykę żywić głodem
Co tydzień w poświęconej wodzie moczysz palce
Którymi oczy byś wydłubał za pięć złotych na klatce..."
(EX)-Toyota Corolla E8 DX- pierwszy samochód,wielki sentyment
-Mitsubishi Galant EA6W
 |
|
|
|
 |
miziek [Usunięty]
|
Wysłany: 21-02-2009, 01:33
|
|
|
dokladnie wystarczy gleba i mamy auto po tuningu cacy |
|
|
|
 |
Baconsson
Forumowicz

Auto: Mitsubishi Galant EA5W 2,5 V6
|
Wysłany: 22-02-2009, 03:32
|
|
|
Ja w swoim Avansie sie gleby boje...szczerze mowiac to nie wiem jak mozna na glebie -5cm jezdzic po Polsce ...dla mnie to masakra ... jeszcze nie wiem jak to bedzie na 17" calach w lecie w Krakowie... |
|
|
|
 |
seir
Mitsumaniak
Auto: Sprzedane
|
Wysłany: 22-02-2009, 15:27
|
|
|
Ja mam -3cm i dokucza mi to, nie wygląda też OK, bo koła tracą oś z linią progów przez co koło nie pasowuje się w nadkola. Dziwnie to wygląda, ale to kwestia poczucia estetyki, wielu nie zwraca uwagi na całość i patrzy tylko jak mu boki dotykają ziemi.
Do tej mojej "obniżki" miałem jeszcze progi ok. 4cm niższe od standardowych. Wymieniłem je, bo nie dało się jeździć i wyglądało to też słabo... |
|
|
|
 |
thoma_s
Forumowicz
Auto: Omega a juz niedlugo znow Gala
|
Wysłany: 22-02-2009, 17:03
|
|
|
mam takie alu w swoim galu.. OZ racing ROX:D
[ Dodano: 23-02-2009, 18:16 ]
Baconsson napisał/a: | Ja w swoim Avansie sie gleby boje...szczerze mowiac to nie wiem jak mozna na glebie -5cm jezdzic po Polsce ...dla mnie to masakra ... jeszcze nie wiem jak to bedzie na 17" calach w lecie w Krakowie... |
Dokladnie.. mialem przed Galem Opla Vectre wisiala nad asfaltem jakies 8 cm. po 4 miesiacach milem dosc wolnej jazdy na polskich drogach i unikaniu w miescie garbow.. gleba w polsce to jest totalne nieporozumienie no chyba ze stac kogos na ciagle naprawy typu spojlery lub urywane tlumiki.. |
|
|
|
 |
|