|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Początkujący- kilka pytań. |
Autor |
Wiadomość |
lechb
Nowy Forumowicz
Auto: Lancer '04
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 24-02-2009, 19:10
|
|
|
Mój to fart niesamowity, 2004, sprowadzony w 2007, nie bity, rok czasu stał w komisie przebieg orginalny 22000 mil, a cena jaka udało mi się wytargować to 21000 pln
Dzisiaj po powrocie z zakładu mechanicznego, po wymianie klocków, uszczelnieniu misy, przy okazji wymiana oleju i filtra ubyło w portfelu 410 pln, i zgodnie z zapewnieniem mechanika to wszystko, reszta w 100% sprawna. Tak więc jestem szczęsliwy jeszcze bardziej.
 |
|
|
|
 |
krzychu
Mitsumaniak

Auto: Lancer 2.0 Int, Mazda CX-3
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 141 razy Dołączył: 21 Kwi 2008 Posty: 12607 Skąd: Bielsko-Biała
|
Wysłany: 24-02-2009, 19:39
|
|
|
Mi w amerykanach nie podobało się wnętrze więc odpadały w przebiegach. A jak na taki przebieg czyli około 35 tys km (podobny do mojego) to na moim chyba jeszcze nie ma zdartych klocków ale nie przyglądałem się. W każdym razie na tarczach jest bardzo słabo wyczuwalny rant, a opony wyglądają na prawie nowe. Jeszcze nie przewietrzyłem się nim bo na razie doprowadziłem do garażu na letnich i czekam na cieplejsze czasy... Bo u mnie śniega a sniega
Krzychu |
|
|
|
 |
Artii
moderator mitsumaniak

Auto: LancerCS0 2003 LancerC62 1990
Pomógł: 17 razy Dołączył: 04 Kwi 2005 Posty: 892 Skąd: Zawiercie/Zabrze
|
Wysłany: 25-02-2009, 08:46