|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Wrazenia z JTS 2006 |
Autor |
Wiadomość |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Kraj/Country: Polska
Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24323 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 23-05-2006, 10:36
|
|
|
tomusn napisał/a: | skąd chłopaki maja kasę.. |
Efa! napisał/a: | beemki kradną, jak rzadko którą markę (chyba tylko Punto i WV Golf wygrywają z BMW) |
i wszystko jasne...
znajomy był na zlocie garbusów (były też moto i inne vw) - ukradli mu kurtkę i dostał w zęby; pozostał po nich smród spalin, spalone gumy i plamy oleju
ehhh - nie ma co w ogóle gadać - zloty Mitsu RULEZ! |
|
|
|
 |
Memphis [Usunięty]
|
Wysłany: 23-05-2006, 11:14
|
|
|
Rafal_Szczecin napisał/a: | co do bmw to ostatnio w tvn turbo w czasie tuinngu byla "relacja" ze zlotu tej marki gdzies tam, glowna atrakcja bylo ... PALENIE GUMY. auta tak pozarzynane ze to masakra, nie chcial bym kupic auta od "klubowicza" forum bmw ... gosciu wskoczyl na bagaznik potem na dach swojego auta i zaczol skakac a gumy palili az peknie opona, niektorzy nawet dales ... jedynm slowiem MASAKRA |
Widziałem to!
Ubawiłem się troche, ale teraz widać że chyba każda marka przyciąga mniej więcej określony typ ludzi. Dla mnie to co oni tam robili było conajmniej śmieszne. Szkdoa że nie dali się wypowiedzieć któremuś z nich "no więc w sumie mi się wydaje no było fajnie" |
|
|
|
 |
nippo [Usunięty]
|
Wysłany: 23-05-2006, 15:03
|
|
|
był tam taki jeden, ktory myslal ze driftowac potrafi kojarzycie goscia? (E36 w sedanie) |
|
|
|
 |
bartek_nkm [Usunięty]
|
Wysłany: 23-05-2006, 22:13
|
|
|
No był jeden taki, ale jak na moje oko to ta cała Karola tez raczej jechała bardziej przodem niż bokiem. Moze kobiety obowiąują inne zasady? (np zeby nie dachować ) |
|
|
|
 |
nippo [Usunięty]
|
Wysłany: 24-05-2006, 00:24
|
|
|
Bartu to, że Ty kojarzysz to wiem przeciez razem mielismy z niego ubaw
PS. Zatankuj auto bo mnie w depresje wpedzasz |
|
|
|
 |
JACA_1978
Forumowicz

Auto: gal GLXi wagon 2.0 99r
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 24-05-2006, 14:37 benie fajne auta
|
|
|
benie chcialem miec(bo bokami mozna jezdzic klasyczny tylni naped ) ale jak mam pilnowac auto non stop to nie dla mnie i druga sprawa jak sie mawia BMW
Bedziesz
Mial
Wydatki
 |
_________________ JACA_1978
dwa blekitne diamenty
Colt 1.3 95r.
Lancer 1.3 GLX 98r.
Galant 2.0 GLXi wagon 99r.
Premacy 2.0 citd 101 KM 03r.
Bydgoszcz
marcin [']
[edit]  |
|
|
|
 |
bartek_nkm [Usunięty]
|
Wysłany: 24-05-2006, 16:54
|
|
|
nippo napisał/a: | Zatankuj auto bo mnie w depresje wpedzasz |
Spokojnie, teraz jeżdżę ekonomicznie i zobaczymy czy się opłaci Kiedyś robiłem na zbiorniku 370km, ostatnio wyszło 300km, a dzis mam najechane 313km, wiec spodziewam sie lada dzień potrzeby tankowania i sie okaże ile to pali |
|
|
|
 |
nippo [Usunięty]
|
|
|
|
 |
|
|