Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[II 2.2 DID] ogrzewanie foteli
Autor Wiadomość
jmgmotocykle 
Forumowicz
marcin78

Auto: outlander 2.2 156ps
Kraj/Country: Polska
  Wysłany: 01-03-2009, 22:24   [II 2.2 DID] ogrzewanie foteli

witam - mam pytanie odnośnie ogrzewania foteli skórzanych - czy jest możliwośc regulacji temperatury(np. przez fabryczny prog.)? pomijam 2 pozycje przełącznika (hi/lo) - generalnie mam tak że na HI fajnie szybko rozgrzewa fotel, ale na trasie poz. LO jest dla mnie zbyt silna (bardzo grzeje) .
druga sprawa - od ok. tyg. mam problem z działniem ów ogrzewania. na początku włączały sie po chwili (3-5 min od uruchomienia silnika) , teraz już wogóle nie działają albo włączą się po ok. godz. jazdy. bezpiecznik jest ok . równo z tą anomalią pojawiło się dwukrotne spalenie bezpiecznika kierunkowskazów - niewiem czy jest to w jakiś sposób powiązane ale zaczynają mi się robic "szopki" :-X - miał już ktoś podobne problemy?

qdyb 
Nowy Forumowicz

Auto: Outlander II 2.0D-ID 170KM
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 03-03-2009, 13:26   

z takim problemem jedz do ASO a co do tego ze jest ci za goraco na opcji LO to poprostu ja wylacz
ja mam skore wl sobie ogrzewanie na ok 5 min i wyl pozniej to juz fotel jest caly czas cieply

Odpowiedz do tematu