|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
kosmetyki do plastików |
Autor |
Wiadomość |
Bojar
Forumowicz

Auto: Hyundai Tucson
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 4 razy Dołączył: 17 Lut 2008 Posty: 363 Skąd: Tarnowskie Góry
|
Wysłany: 01-03-2009, 22:36 kosmetyki do plastików
|
|
|
No właśnie czym czyścicie/nabłyszczacie plastiki w środku
Nie ukrywam, że jestem BARDZO zawiedziony jakością plastików
To, że są twarde to wiedziałem i to nie było przeszkodą przy zakupie. Mam w domu Civica w którym jest to samo i jestem przyzwyczajony.
Niestety w miśku plastiki dodatkowo się strasznie rysują (czego nie ma w Hondzie)
Czym to maskujecie ? |
|
|
|
 |
Wujaszek [Usunięty]
|
Wysłany: 03-03-2009, 22:11
|
|
|
Osobiście stosuję ściereczki Sonaxa. Znakomicie nawilżają plastiki i nie powodują "brzydkiego" nabłyszczenia, czesto widzianego w autach przygotowywanych do sprzedaży:) Sonax nie należy do najtańszych, ale myślę ze warto.
Pzdr |
|
|
|
 |
Bastek77 [Usunięty]
|
Wysłany: 05-03-2009, 17:40
|
|
|
Polecam autoland, mleczko do deski rozdzielczej z nano cząsteczkami i woskiem, efekt mat:) |
|
|
|
 |
Bojar
Forumowicz

Auto: Hyundai Tucson
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 4 razy Dołączył: 17 Lut 2008 Posty: 363 Skąd: Tarnowskie Góry
|
Wysłany: 05-03-2009, 18:15
|
|
|
Dzięki za namiary. Wolę coś bardziej "wpływowego".Spróbuje więc mleczka polecanego przez Bastek77. Zwłaszcza, że ma wosk Carnauba więc powinno lepiej zabezpieczać. Dzięki za namiary |
|
|
|
 |
|
|