|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Czym rózni się wersja europejska od wersji australijskiej |
Autor |
Wiadomość |
Szymon82
Mitsumaniak Szymon
Auto: Mitsubishi Sigma kombi 3,0 12v
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 05 Lis 2007 Posty: 201 Skąd: Poznań/Środa Wlkp.
|
Wysłany: 08-03-2009, 21:16
|
|
|
OK kosior poprawię się z terminologii Ja się jeszcze wstrzymam z letnimi oponami - muszę najpierw jakieś kupić bo stare już nie dadzą rady W każdym razie tuleje do drążka (nr 7) są dostępne bez problemu. |
|
 |
kosior1975 [Usunięty]
|
Wysłany: 08-03-2009, 21:26
|
|
|
ok wielkie dzięki za troskę ale jak u was dzisiaj było 0 ja u siebie na termometrze miałem prawie 11+ i świeciło słoneczko iście wiosenna pogoda póki co teraz mamy 4,5 na plusie i pada deszczyk jeśli się zrobi nie ciekawie to 20 min i znowu będę na zimówka ale póki co to sigma stoi sobie w garażu a na codzien do pracy i do miasta używam tak jak pisałem citroena ax trup nad trupy ale jak ktoś mnie stuknie to nie będę płakał ze mi auto rozbił po za tym mamy jeszcze forda ka , sigma jest tylko używana na trasy i wypady rodzinne
[ Dodano: 08-03-2009, 21:27 ]
no dobra kończymy ten temat bo to nie ma nic wspólnego z tematem postu |
|
|
|
 |
|
|