|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Jestem ciekaw Waszych opinii! |
Autor |
Wiadomość |
hayabusa [Usunięty]
|
Wysłany: 08-03-2009, 15:32 Jestem ciekaw Waszych opinii!
|
|
|
lanselot |
|
|
|
 |
qbiec [Usunięty]
|
Wysłany: 08-03-2009, 19:10
|
|
|
Jak dla mnie calkiem sensownie wyglada. Stosunek rocznik/cena w sumie standard, widywalem galanty ea5w z tego roku w podobnej cenie, wiec to chyba nie jest jakas super okazja cenowa. No i nie mialem pojecia ze robili lancery w tej budzie i z silnikiem 4g92 az do tego roku. |
|
|
|
 |
hayabusa [Usunięty]
|
Wysłany: 08-03-2009, 19:42
|
|
|
tzn.,troszke dziwnie wyszlo bo to moj samochod,chcialem wiedziec jak go oceniacie po ogloszeniu bo potrzebuje go dosyc szybko sprzedac,pozdrawiam |
|
|
|
 |
karolgt
moderator

Auto: Lexus GS430 V8
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 35 razy Dołączył: 02 Lip 2006 Posty: 5645 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 08-03-2009, 19:48
|
|
|
to napewno rok 99 ? |
|
|
|
 |
hayabusa [Usunięty]
|
Wysłany: 08-03-2009, 20:33
|
|
|
a dlaczemu nie |
|
|
|
 |
karolgt
moderator

Auto: Lexus GS430 V8
Pomógł: 35 razy Dołączył: 02 Lip 2006 Posty: 5645 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 08-03-2009, 20:46
|
|
|
a ok, teraz doczytalem ze CB0 w kombi były dłuzej produkowane. |
|
|
|
 |
hayabusa [Usunięty]
|
Wysłany: 08-03-2009, 20:47
|
|
|
no to po vin wyszlo 98,rejestracja w brifie lipiec99,w karcie pojazdu mam rok produkcji 99,to co mam dac w ogloszeniu he he sam nie wiem,wiecie co zebym go sam nie kupowal to juz bym sie bal,a dopatrzylem sie ze pierwszy wlasciciel byl z 34 roku,opowiesci o dziadkach sie sprwdzaja czasem ,co ciekawe w rubryce typ ma wpisane CAO,mowa o niemieckich kwitkach |
|
|
|
 |
Radeon
Forumowicz Radeon

Auto: Lancer 4g92, Galloper 2,5 TDI
Pomógł: 6 razy Dołączył: 07 Paź 2008 Posty: 119 Skąd: dolny śląsk
|
Wysłany: 08-03-2009, 21:44
|
|
|
Spoko, przedostatnia fotkę to bym sobie darował.Wygląda na niej niekorzystnie(jkby długo stał i się zafajdał).Mam taki sam model.Z tego samego roku-dobre autka. |
_________________ Biorę udział w akcji: "Nie piszę poprawnie, ale sam reperuję swoje auto" |
|
|
|
 |
rosomak1983
Mitsumaniak werbalny terrorysta

Auto: Lancer GTi 2.0 Eclips 4x4 2.0T
Pomógł: 40 razy Dołączył: 06 Lut 2008 Posty: 7852 Skąd: Łańcut
|
Wysłany: 08-03-2009, 22:39
|
|
|
hayabusa, czemu sprzedajesz lancerka i czemu w tym dziale??? |
_________________ Dzis jest pierwszy dzień reszty Twojego życia... Co z nim zrobisz zależy od Ciebie. Działaj!!!
-Tato czy ten samochod jest zepsuty ???
-Nie synku.... to Diesel.....
Life is 2 short to drive boring cars
6 bolt only...
Najczesciej o trolowanie oskarzaja same Trole gdy brakuje im argumentów do trolowania
 |
|
|
|
 |
j-rules
Mitsumaniak devil inside

Auto: Lancer 93 sedan GLXi 1.6 4g92
Pomógł: 6 razy Dołączył: 08 Sty 2009 Posty: 1422 Skąd: Tarnów
|
Wysłany: 08-03-2009, 23:16
|
|
|
Cytat: | tzn.,troszke dziwnie wyszlo bo to moj samochod,chcialem wiedziec jak go oceniacie po ogloszeniu bo potrzebuje go dosyc szybko sprzedac,pozdrawiam |
Polecam zamiescic tez na otomoto, bo jednak co allegro to allegro.
Mi by bylo szkoda sprzedawac |
_________________ Najpierw ty popracujesz a ja odpoczne, pozniej na odwrót, ja odpoczne a ty popracujesz
 |
|
|
|
 |
hayabusa [Usunięty]
|
Wysłany: 09-03-2009, 09:48
|
|
|
sprzedaje bo siedzę w Niemczech,a tu znowu piłują Polskie auta,też mi go szkoda,to mój najlepszy samochód jak dotąd ,po tym kupię chyba znowu osiołka,mam nadzieje że znajde w podobnym stanie,do tego miałem szczęcho jak nic,ogłoszenie na oto moto,racja zapomniałem ,sam też przeglądam alledrogo najczęściej,co do działu to próbowałem zmieścić i w sprzedaży ale jak zwykle czegoś tam nie dodałem i ble...wyszło ,tutaj chciałem się tylko spytać o jakieś rady jak sprzedać ,w miare szybko,i żeby coś z tego zostało na następny
[ Dodano: 10-03-2009, 14:03 ]
Istnieje możliwość zostawienie samochodu w komisie z kasą od ręki?Jeśli tak to może znacie jakiś w Olsztynie lub okolicach? |
|
|
|
 |
|
|