Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Jestem ciekaw Waszych opinii!
Autor Wiadomość
hayabusa
[Usunięty]

Wysłany: 08-03-2009, 15:32   Jestem ciekaw Waszych opinii!

lanselot

qbiec
[Usunięty]

Wysłany: 08-03-2009, 19:10   

Jak dla mnie calkiem sensownie wyglada. Stosunek rocznik/cena w sumie standard, widywalem galanty ea5w z tego roku w podobnej cenie, wiec to chyba nie jest jakas super okazja cenowa. No i nie mialem pojecia ze robili lancery w tej budzie i z silnikiem 4g92 az do tego roku. :)

hayabusa
[Usunięty]

Wysłany: 08-03-2009, 19:42   

tzn.,troszke dziwnie wyszlo bo to moj samochod,chcialem wiedziec jak go oceniacie po ogloszeniu bo potrzebuje go dosyc szybko sprzedac,pozdrawiam

karolgt 
moderator

Auto: Lexus GS430 V8
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 08-03-2009, 19:48   

to napewno rok 99 ?

hayabusa
[Usunięty]

Wysłany: 08-03-2009, 20:33   

a dlaczemu nie

karolgt 
moderator

Auto: Lexus GS430 V8
Wysłany: 08-03-2009, 20:46   

a ok, teraz doczytalem ze CB0 w kombi były dłuzej produkowane.

hayabusa
[Usunięty]

Wysłany: 08-03-2009, 20:47   

no to po vin wyszlo 98,rejestracja w brifie lipiec99,w karcie pojazdu mam rok produkcji 99,to co mam dac w ogloszeniu he he sam nie wiem,wiecie co zebym go sam nie kupowal to juz bym sie bal,a dopatrzylem sie ze pierwszy wlasciciel byl z 34 roku,opowiesci o dziadkach sie sprwdzaja czasem :P ,co ciekawe w rubryce typ ma wpisane CAO,mowa o niemieckich kwitkach

Radeon 
Forumowicz
Radeon

Auto: Lancer 4g92, Galloper 2,5 TDI
Wysłany: 08-03-2009, 21:44   

Spoko, przedostatnia fotkę to bym sobie darował.Wygląda na niej niekorzystnie(jkby długo stał i się zafajdał).Mam taki sam model.Z tego samego roku-dobre autka.

rosomak1983 
Mitsumaniak
werbalny terrorysta

Auto: Lancer GTi 2.0 Eclips 4x4 2.0T
Wysłany: 08-03-2009, 22:39   

hayabusa, czemu sprzedajesz lancerka i czemu w tym dziale??? :P
Life is 2 short to drive boring cars ;)
6 bolt only...
Najczesciej o trolowanie oskarzaja same Trole gdy brakuje im argumentów do trolowania :mrgreen:

j-rules 
Mitsumaniak
devil inside

Auto: Lancer 93 sedan GLXi 1.6 4g92
Wysłany: 08-03-2009, 23:16   

Cytat:
tzn.,troszke dziwnie wyszlo bo to moj samochod,chcialem wiedziec jak go oceniacie po ogloszeniu bo potrzebuje go dosyc szybko sprzedac,pozdrawiam

Polecam zamiescic tez na otomoto, bo jednak co allegro to allegro.
Mi by bylo szkoda sprzedawac :P

hayabusa
[Usunięty]

Wysłany: 09-03-2009, 09:48   

sprzedaje bo siedzę w Niemczech,a tu znowu piłują Polskie auta,też mi go szkoda,to mój najlepszy samochód jak dotąd :doubt: ,po tym kupię chyba znowu osiołka,mam nadzieje że znajde w podobnym stanie,do tego miałem szczęcho jak nic,ogłoszenie na oto moto,racja zapomniałem ,sam też przeglądam alledrogo najczęściej,co do działu to próbowałem zmieścić i w sprzedaży ale jak zwykle czegoś tam nie dodałem i ble...wyszło ,tutaj chciałem się tylko spytać o jakieś rady jak sprzedać ,w miare szybko,i żeby coś z tego zostało na następny :?

[ Dodano: 10-03-2009, 14:03 ]
Istnieje możliwość zostawienie samochodu w komisie z kasą od ręki?Jeśli tak to może znacie jakiś w Olsztynie lub okolicach?

Odpowiedz do tematu