|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Eclipse za 5k |
Autor |
Wiadomość |
DeathMan [Usunięty]
|
Wysłany: 28-05-2006, 23:03 Eclipse za 5k
|
|
|
Krótka piłka, kupie do 5000 PLN Eclipse ? Czy tylko trupa ?
Może polecicie jakieś ine Mitsu do 5 tyś. ? |
|
|
|
 |
Bartek
Mitsumaniak friendly admin

Auto: A161, EC5W, GF6W, A03A
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 291 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 6983 Skąd: że znowu? (W-wa)
|
Wysłany: 28-05-2006, 23:17
|
|
|
Colt od 1.3......do GTi włącznie - 1.3 duża szansa, że będzie się do czegoś nadawał - znalezienie GTi będzie trudne, ale Eclipse za 5 k zł - Mission Impossible - same truposzcza..... |
_________________ Pozdrawiam
MITSUMANIAK Bartek
Outlander III '14
Galant 1600 L '82
Legnum VR-4 '99
Space Star '14
Space Wagon '99 V6 - 24 sprzedany
nie no ty zawsze powiesz co wiesz, a jak nie wiesz to i tak powiesz, bo przecież trzeba [coś] napisać by Ralal_Szczecin
Piratem drogowym się nie rodzi - piratem drogowym się umiera |
|
|
|
 |
DeathMan [Usunięty]
|
Wysłany: 28-05-2006, 23:20
|
|
|
Takteż myślałem.
A Carismy w "dobrym" stanie się od ilu zaczynają ? |
|
|
|
 |
kochajj
Mitsumaniak

Auto: NISSAN
Pomógł: 20 razy Dołączył: 04 Kwi 2005 Posty: 2024 Skąd: z daleka
|
Wysłany: 28-05-2006, 23:31
|
|
|
15... |
|
|
|
 |
shovel [Usunięty]
|
Wysłany: 28-05-2006, 23:36
|
|
|
za 6,200 oddam mojego galanta GTi (silnik z eclipse) z toną dodatkowych części. przyczepki na nie niestety nie dam gratis. |
|
|
|
 |
walek1984 [Usunięty]
|
|
|
|
 |
DeathMan [Usunięty]
|
Wysłany: 29-05-2006, 19:23
|
|
|
Narazie nie dysponuje taką gotówką. Musze pozbierać jeszcze ... |
|
|
|
 |
shovel [Usunięty]
|
Wysłany: 29-05-2006, 19:25
|
|
|
1.8 eclips... aż strach spod świateł startować |
|
|
|
 |
mcrec [Usunięty]
|
Wysłany: 29-05-2006, 20:22
|
|
|
D...Man- kupić to może jeszcze coś tam Ci się uda....
To ,że nie będzie to auto z salonu to pewne jak ...
Ale pomyśl o tym ,że trzeba to jeszcze utrzymać ,a przede wszystkim doprowadzić do odpowiedniego stanu ...tak abyś miał zadowolenie z jazdy .
Wyjdz z założenia ,że takiego auta nikt w dobrym stanie nie sprzeda za takie pieniądze.
Walek -1984- bez obrazy ...
Ja prawie rok już jeżdżę 2.0 ,ale dziś wydaje mi się ,że GS ,przy swoich 150 PS ,to tylko szybko wygląda.!.
1.8 ,przy takiej masie pojazdu to ...trochę mało. |
|
|
|
 |
DeathMan [Usunięty]
|
Wysłany: 29-05-2006, 20:48
|
|
|
A ogólnie jak się Eclipsy sprawują ? Ile na trasie a ile na mieście jedzą ? Być może jak poczekam kilka miesięcy to uzbiera się na porządną Eclipse. Ile taka "porządna" się ceni ?
walek1984, bryczka wizualnie prezentuje się super |
|
|
|
 |
piotruś
Forumowicz ,DZIECI KWIATY.''
Auto: ford S-Max.
Pomógł: 4 razy Dołączył: 11 Gru 2005 Posty: 243 Skąd: ZGIERZ
|
Wysłany: 29-05-2006, 21:51
|
|
|
shovel napisał/a: | 1.8 eclips... aż strach spod świateł startować |
to zależy czy chcesz się popisywać pod światlami i z kim bo można sie sromotnie zawieść mysląc że jest się w najszybszym aucie miałem takie przykłady jeżdżąc crx-em gdzie niektórym się wydawało że taki maly to nie ma szans .a silniki chciały sie im wyrwać z ramy -wiec z tym startem to niech wyobrażnia nikogo nie ponosi bo może sobie narobić tylko wstydu .(Eclips to przedewszystkiem piekne auto .)A ściganie się ze świateł na palących gumach to dla malolatów z wybujałą wyobrażnia ................bez urazy. |
|
|
|
 |
shovel [Usunięty]
|
Wysłany: 29-05-2006, 21:58
|
|
|
moje zdanie jest takie że auto nie może wyglądać szybciej niż jeździ. a eclips z dohc nawet wygląda szybciej od swoich możliwości.
ja mam w galancie 2.0 dohc z eclipsa, i jest ok. potencjał w sam raz na ten samochód (swoją drogą lżejszy od clipsa), mało osób go rozpoznaje na drodze, a i można kilka osób "zadziwić" jak za bardzo się puszą.
http://otomoto.pl/index.p...how&id=C1179151 <- tutaj jest moje auto.
żeby było jasne - jeśli nie sprzedam go do 20 czerwca, wycofuje ogłoszenia bo to będzie znaczyło żę zostaje w PL... a za bezcen dobrego auta nie oddam.
edit:
porządnego GS'a 1g trzymającego serię na hamowni (co rzadkość) w doskonałym stanie mechanicznym sprzedał miker jakiś niecały rok temu za 12 tysięcy. za podobną kasę dostaniesz też GST/GSX, ale ze stanem jest już różnie - bo wiadomo tych aut nikt nie głaskał. no i dochodzi jeszcze kwestia trwałości silników. do 300 tysięcy BARDZO mało dociąga bez remontów. |
|
|
|
 |
|
|