|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Trasa |
Autor |
Wiadomość |
Chooper
Mitsumaniak

Auto: MZR 2.0 DOHC
Zaproszone osoby: 3
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 12-05-2006, 22:47
|
|
|
Leppe napisał/a: | Jedno pytanko- czym wy to chcecie ciągnąć przecież laweta waży około tony Pajero (nawet jak byłby z włukna węglowego) to ważyłoby ponad tonę czyli mamy ponad dwie tony- wniosek z tego taki, że ato które będzie służyło do holowania musi ważyć niemniej niż dwie tony a kierowca musi posiadać prawo jazdy C+E ponieważ cały zestaw waży powyżej czterech ton. |
wrzuci sie do mnie pare worków cementu i Cari bedzie miała 2 tony...a o C+E się nie martw...mam wtyki na Górniaku |
_________________ MZR 2.0 DOHC (2005) LF-DE 110 KW
Mini Cooper R55s - 1.6T - 120 KW |
|
|
|
 |
young
moderator mitsumaniak jaki tu spokój...

Auto: ISF
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 29-05-2006, 09:55
|
|
|
Jest jeszcze możliwość pojechania tym Pajero (przecież to jeździ i to całkiem dobrze )
Tylko trochę pali, jakieś 15 l/100km w trasie
Ja sam tych kosztów nie pokryję, a myślę, że frajda byłaby niezła na zlocie polatać takim autkiem |
|
 |
|
|