|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
A tak sobie ponarzekać na ludzi... |
Autor |
Wiadomość |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 29-05-2006, 01:04
|
|
|
bartek_nkm napisał/a: | Załatwiając to metodą Huberta możemy sobie narobić kłopotu, jeśli koleś bedzie na tyle cwany i zgłosi to gdzie trzeba |
Niby jakim cudem? Myslisz, że po jej zastosowaniu będzie miał jeszcze siłę na to??
Odpowiem do reszt starym dowcipem
Co to jest zły znak?
Jedziesz samochodem
Jedziesz samochodem do lasu
Jedziesz samochodem do lasu nocą
Jedziesz samochodem do lasu, nocą, w bagażniku |
Just think...
. |
|
|
|
 |
igi
Mitsumaniak
Auto: Lancer Kombi 1.6 Invite
|
Wysłany: 29-05-2006, 07:55
|
|
|
Robert Bryl wspólczuje. JA bym zastosował metodę Don Hubiego
Hubeeert napisał/a: | dogonić, łomot, wypuścić dogonić, łomot, wypuścić dogonić, łomot, wypuścić dogonić, łomot, wypuścić dogonić, łomot, wypuścić dogonić, łomot, wypuścić dogonić, łomot, wypuścić dogonić, łomot, wypuścić dogonić, łomot, wypuścić dogonić, łomot, wypuścić dogonić, łomot, wypuścić dogonić, łomot, wypuścić dogonić, łomot, wypuścić dogonić, łomot, wypuścić dogonić, łomot, wypuścić dogonić, łomot, wypuścić dogonić, łomot, wypuścić i na koniec zapytac czy było warto a potem znów łomot... |
tylko ja na takie bieganie nie mam kondycji |
|
|
|
 |
bartek_nkm [Usunięty]
|
Wysłany: 29-05-2006, 14:11
|
|
|
Hubert, albo i tak Byle konkretnie i bez świadków |
|
|
|
 |
Dudo [Usunięty]
|
Wysłany: 29-05-2006, 14:37
|
|
|
1. Takiego to rozebrac i przeciagnąć gołą d.... po nieheblowanej desce!
2. Rozebrać przywiązać do drzewa w zagrodzie i wpuścić ze trzy głodne cielaczki!!
Jak nie pomoże to dogonić, łomot ... |
|
|
|
 |
Karwoś
Mitsumaniak
Auto: Ford C-Max Hybrid 2.0
|
Wysłany: 29-05-2006, 21:00
|
|
|
A ja bym go na biebrzę wywiózł w sezonie rozrodu komarów i przywiązać do drzewa na 2 dni - komary by się nim zajęły i natura sama rozwiązałaby problem chwasta. |
_________________ Lancer 2,0 '04 Automat. - już u nowego właściciela
Czas może na Space Stara dla żony? |
|
|
|
 |
Robert Bryl [Usunięty]
|
Wysłany: 29-05-2006, 22:31
|
|
|
Taaa, zemsta ... a wiecie Koledzy co mi kazali zrobić w Pezetju??? No jak to - zgłosić na Policję
Pzdrw. |
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
|
Wysłany: 29-05-2006, 22:38
|
|
|
No tak ....
Jeszcze powinieneś udowodnić, że nie sam zrobiłeś sobie te mazy ....
Kiedyś pan posterunkowy, jak pojechałem zgłosić, zapytał mnie czy nie wiem kto wybił szybę i wyrwał głośnik, bo to bardzo ułatwiło by odnalezienie sprawcy. |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24333 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 30-05-2006, 11:10
|
|
|
JCH napisał/a: | Kiedyś pan posterunkowy, jak pojechałem zgłosić, zapytał mnie czy nie wiem kto wybił szybę i wyrwał głośnik, bo to bardzo ułatwiło by odnalezienie sprawcy. |
Jak miło się dzień rozpoczął - ale się uśmiałem |
|
|
|
 |
piotruś
Forumowicz ,DZIECI KWIATY.''
Auto: ford S-Max.
|
Wysłany: 30-05-2006, 11:56
|
|
|
Ciekawą przygodę miała sąsiadka - podjechali pod szpital z mężem i on wysiadł na zabieg , kobita jego długo czekała więc rozłożyła oparcie fotela i położyła się po chwili słyszy a tu odwrucony tyłem do samochodu starszy facet (taki konus) rysuje przez całą długość ich (poldka) zerwała się i skoczyła za nim - facet zdębiał a ona z krzykiem okładała go . Znalazł się grawer samochodowy . |
|
|
|
 |
Tanpit [Usunięty]
|
Wysłany: 03-06-2006, 12:47
|
|
|
Chyba Wroclaw to jakies pechowe miasto, przynajmniej jesli chodzi o zostawianie aut bez opieki. Dzisiaj zaparkowalem na doslownie pare minut w osiedlowej uliczce... Wracam, a tu przednie i tylne drzwi porysowane kluczem (lub czyms podobnym), widac, ze perfidnie, z premedytacja, nie jakis tam wypadek. Jak tu takiego sk****ela nie zabic, albo mu rak nie polamac?? To tylko potwierdza moje przekonanie, ze w Polsce mieszka pelno buractwa. |
|
|
|
 |
gg66 [Usunięty]
|
Wysłany: 11-06-2006, 19:30
|
|
|
JCH napisał/a: | Kiedyś pan posterunkowy, jak pojechałem zgłosić, zapytał mnie czy nie wiem kto wybił szybę i wyrwał głośnik, bo to bardzo ułatwiło by odnalezienie sprawcy. |
Słuchajcie mi kiedys "ktoś" porysował mojego seicieniasa na drzwiach brrr.. aż do blacy wiedziałem że to "pewna" osoba-sama mi sie do tego przyznała więc poszedłem sobie zgłosić owe zdarzenie na policje, mówie panu sierżantowi kto to zrobił itd a on mi mówi że niestety "trudno to bedzie jej udowodnic " i rzeczywiście po jakimś miesiącu przyszło mi z policji umozenie i co mam zrobic? |
|
|
|
 |
|
|