Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[CK1A 1.3] Maska 98-00 Lifting - Korozja
Autor Wiadomość
Foxik
[Usunięty]

Wysłany: 08-02-2009, 00:40   [CK1A 1.3] Maska 98-00 Lifting - Korozja

Witam,

Potrzebuję kupić maskę do Lancerka 98 lifting- bez podcięć na reflektory. Oryginalna strasznie skorodowała nad światłami i atrapą chłodnicy i przez to autko wygląda paskudnie.
Kto wie, gdzie mogę to dostać za rozsądne pieniądze??? Proszę o pomoc w tej sprawie.

AnubisSNC
[Usunięty]

Wysłany: 08-02-2009, 12:55   

Z tego co wiem to z tą maską jest największy problem. Raz widziałem na allegro lekko uszkodzoną za 400zł. W internecie nie znalazłem innych, we Wrocławiu też takiej nie mogłem znaleźć. Powodzenia w poszukiwaniach.
Pozdrawiam

darkanian 
Mitsumaniak
Darson

Auto: Lancer CK1A GLX '96
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 08-02-2009, 15:42   

Foxik czy Twój misiek był po jakiejś kolizji? Zazwyczaj CK1A nie bierze rdza. Ja mam ten sam problem co Ty, ale wiem na pewno, że miał nie miłą przygode z przodu. Niestety naprawa została bardzo niedbale wykonana i teraz zaczyna korodować. Ale mój misiek jest jescze przed liftingiem.

Foxik
[Usunięty]

Wysłany: 08-02-2009, 15:53   

Tak - miał lekkiego dzwona, ale to nie Moja zasługa - takiego już kupiłem, a teraz niestety to wychodzi.

[ Dodano: 11-02-2009, 00:46 ]
Widzę, że nikt się specjalnie nie interesuje tym postem :evil: . Czy naprawdę w całej Polsce nie można kupić cholernej maski :?:

dajhan79 
Nowy Forumowicz

Auto: carisma 1.9 TD
Wysłany: 20-03-2009, 13:30   

witam jeśli chodzi o maskę do takiego modelu http://www.mitsubishi-lan...cer_1531095.jpg

Fabryczne oznaczenie MR392123

to mam taką - nowa, oryginał Japonia

jesli jeszcze aktualne - proszę o kontakt

Odpowiedz do tematu