|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[CK1A 1.3] Maska 98-00 Lifting - Korozja |
Autor |
Wiadomość |
Foxik [Usunięty]
|
Wysłany: 08-02-2009, 00:40 [CK1A 1.3] Maska 98-00 Lifting - Korozja
|
|
|
Witam,
Potrzebuję kupić maskę do Lancerka 98 lifting- bez podcięć na reflektory. Oryginalna strasznie skorodowała nad światłami i atrapą chłodnicy i przez to autko wygląda paskudnie.
Kto wie, gdzie mogę to dostać za rozsądne pieniądze??? Proszę o pomoc w tej sprawie. |
|
|
|
 |
AnubisSNC [Usunięty]
|
Wysłany: 08-02-2009, 12:55
|
|
|
Z tego co wiem to z tą maską jest największy problem. Raz widziałem na allegro lekko uszkodzoną za 400zł. W internecie nie znalazłem innych, we Wrocławiu też takiej nie mogłem znaleźć. Powodzenia w poszukiwaniach.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
darkanian
Mitsumaniak Darson

Auto: Lancer CK1A GLX '96
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 7 razy Dołączył: 13 Sie 2007 Posty: 174 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 08-02-2009, 15:42
|
|
|
Foxik czy Twój misiek był po jakiejś kolizji? Zazwyczaj CK1A nie bierze rdza. Ja mam ten sam problem co Ty, ale wiem na pewno, że miał nie miłą przygode z przodu. Niestety naprawa została bardzo niedbale wykonana i teraz zaczyna korodować. Ale mój misiek jest jescze przed liftingiem. |
_________________ Mój UŁAN.
 |
|
|
|
 |
Foxik [Usunięty]
|
Wysłany: 08-02-2009, 15:53
|
|
|
Tak - miał lekkiego dzwona, ale to nie Moja zasługa - takiego już kupiłem, a teraz niestety to wychodzi.
[ Dodano: 11-02-2009, 00:46 ]
Widzę, że nikt się specjalnie nie interesuje tym postem . Czy naprawdę w całej Polsce nie można kupić cholernej maski |
|
|
|
 |
dajhan79
Nowy Forumowicz
Auto: carisma 1.9 TD
|
Wysłany: 20-03-2009, 13:30
|
|
|
witam jeśli chodzi o maskę do takiego modelu http://www.mitsubishi-lan...cer_1531095.jpg
Fabryczne oznaczenie MR392123
to mam taką - nowa, oryginał Japonia
jesli jeszcze aktualne - proszę o kontakt |
|
|
|
 |
|
|