|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Coś hałasuje. |
Autor |
Wiadomość |
KoraX
Mitsumaniak

Auto: EA5A 2.5 V6 & Colt 1.6 GLX
Kraj/Country: Polska
Dołączył: 03 Sty 2008 Posty: 137 Skąd: Unisław Śląski /Wałbrzych
|
Wysłany: 20-03-2009, 15:06
|
|
|
... aha... pewnie to samo u mnie .... i o dziwo tez mam 147 tys. przejechane.
...Dzwoniłem do Japan parts .... 1200 pln brutto !!! Chyba poszaleli ! ! ! ...ze złota to łożysko?
Kamil, Ile dałeś za swoje i co kupiłeś: SKF? Koyo? proponują mi "Kanaco" za 360 PLN ale nie słyszłąem o tej firmie nigdy ?!? |
_________________ * * * 充 真 似 亜 苦 * * *
 |
|
|
|
 |
KamilR10
Mitsumaniak

Auto: Galant Avance
Pomógł: 1 raz Dołączył: 29 Mar 2008 Posty: 791 Skąd: Okolice Międzyrzecza
|
Wysłany: 20-03-2009, 16:26
|
|
|
U mnie w dużym stopniu na tak szybie zużycie łożysk miały alufelgi. Łożyska to nawet nie wiem jakiej firmy bo powiedziałem mechanikowi żeby zamówił jakieś dobre i wymienił mam ale wiem że kosztowały 210 PLN jak dobrze pamiętam. Gwarancję tez dostałem. |
_________________ Mitsubishi Galant GLS 2.0 97r - Sprzedany
Mitsubishi Galant Avance 2.5 V6 03r - Jest
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=60097
 |
|
|
|
 |
morosophem
Mitsumaniak
Auto: Galant EA5A lift 2,5v6 LPG
Pomógł: 1 raz Dołączył: 09 Lip 2008 Posty: 113 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 23-03-2009, 14:10
|
|
|
To mogą być opony. Niektóre np Continental z "jodełkowym wzorem" mogą zacząć hałasować pod wpływem zmiany temp. Zmienia się struktura gumy. Czasami po sezonie guma ulega rozluźnieniu. Bynajmniej coś takiego znalazłem w manualu gumek. |
_________________ morosophem |
|
|
|
 |
|
|