Audi z niespodzianką |
Autor |
Wiadomość |
pawliku
Forumowicz Mitasubishi :D

Auto: za dużo :P
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 23-03-2009, 13:20
|
|
|
gulgulq napisał/a: | tylko ile takich wozów jeździ po naszych drogach | pewnie duuużo
ale napisze coś z innej beczki podobnego do tego
dzisiaj czytałem artykuł który podesłał mi kumpel i pisało w nim że kilku gostków kradło samochody, potem podrabiali dokumenty i sprzedawali. w końcu trafili na gościa który kupił od nich ten samochód i pewnego dnia zawadził o bramę lusterkiem , lusterko się rozbiło i wyleciał dowód oraz zapasowe kluczyki... chyba wiecie co dalej |
_________________ Mitsubishi Colt C58A GTi 1990r ---- Był
Mitsubishi Lancer C66A 1992r ---- Jest i będzie
Mitsubishi Lancer C62A 1991r ---- Dawca
Mitsubishi Colt CJ1A 1998r ---- Nowy nabytek z Klimą
Mitsubishi Mirage 1,5 1992r ---- Kolejny nowy nabytek |
|
|
|
 |
Fragu
Mitsumaniak Łukasz

Auto: jest
|
Wysłany: 23-03-2009, 14:53
|
|
|
boczki rozbierałem, listu nie było...uff |
_________________ Zdania są jak tyłek - podzielone.
|
 |
olotg
Nowy Forumowicz
Auto: Galant
|
Wysłany: 23-03-2009, 23:48
|
|
|
pawliku napisał/a: | dzisiaj czytałem artykuł który podesłał mi kumpel i pisało w nim że kilku gostków kradło samochody, potem podrabiali dokumenty i sprzedawali. w końcu trafili na gościa który kupił od nich ten samochód i pewnego dnia zawadził o bramę lusterkiem , lusterko się rozbiło i wyleciał dowód oraz zapasowe kluczyki... chyba wiecie co dalej |
Autko niczym kinder niespodzianka |
_________________ [/URL]
SERDECZNIE ZAPRASZ...der="0" alt="">
Tworzenie stron www |
|
|
|
 |
pawliku
Forumowicz Mitasubishi :D

Auto: za dużo :P
|
Wysłany: 24-03-2009, 06:34
|
|
|
olotg napisał/a: | pawliku napisał/a: | dzisiaj czytałem artykuł który podesłał mi kumpel i pisało w nim że kilku gostków kradło samochody, potem podrabiali dokumenty i sprzedawali. w końcu trafili na gościa który kupił od nich ten samochód i pewnego dnia zawadził o bramę lusterkiem , lusterko się rozbiło i wyleciał dowód oraz zapasowe kluczyki... chyba wiecie co dalej |
Autko niczym kinder niespodzianka | podobnie
Ale napisze jak było dzień po sprzedaży złodzieje którzy wcześniej ukradli ten samochód a teraz go sprzedali udają się do miejsca zamieszkania tego kupującego. I co? rozbijają lusterko biorą kluczyki i dokumenty i potem znowu sprzedają |
_________________ Mitsubishi Colt C58A GTi 1990r ---- Był
Mitsubishi Lancer C66A 1992r ---- Jest i będzie
Mitsubishi Lancer C62A 1991r ---- Dawca
Mitsubishi Colt CJ1A 1998r ---- Nowy nabytek z Klimą
Mitsubishi Mirage 1,5 1992r ---- Kolejny nowy nabytek |
|
|
|
 |
Kofi
moderator mitsumaniak Michał

Auto: Galant EA3W
|
Wysłany: 24-03-2009, 11:38
|
|
|
Krzyzak napisał/a: | a obecnie? - 90% wlascicieli to chamy i buraki |
hehe....Artur - margines niewielki, ale mam nadzieje, ze sie zalapujesz na te 10% :]
Krzyzak napisał/a: | niestety marka audi sie sprofanowala....dzis taki jeden chcial mnie zepchnac na obwodnicy |
Wiem z czego to wynika!
W starych BMW środkowa konsola była nachylona w strone kierowcy. Ułatwiało to dresgłąbom dosięgnąć do radia podczas jazdy w leżącej pozyci za kierownicą.
BMW aktualnie robi wnętrza w odmiennym stylu, ale motyw z nachyleniem konsoli środowej w stronę kierowcy podłapało Audi, więc buractwo się przesiada...dla wygody |
_________________ "Mądrze jest skierować swój gniew na problem - nie na ludzi, skupić swoją energię na rozwiązaniach, nie wymówkach."
- William Arthur Ward
 |
Ostatnio zmieniony przez Kofi 24-03-2009, 14:20, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
leon9995
Forumowicz
Auto: Auris&Corolla
|
|
|
|
 |
londolut
jradmin Colt

Auto: FK2
|
Wysłany: 24-03-2009, 13:30
|
|
|
leon9995 napisał/a: | Nie bite, jeżdżone przez kobitke | Fotki są na poprzedniej stronie. |
_________________ Colt CA0 1.3 GLi `95
Turbofrytkownicom mówimy nie
 |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24339 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 24-03-2009, 13:34
|
|
|
Kofi napisał/a: | Krzyzak napisał/a: | a obecnie? - 90% wlascicieli to chamy i buraki |
hehe....Artur - margines niewielki, ale mam nadzieje, ze sie zalapujesz nate 10% :] |
he he - akurat z Arturem kiedys jechalem jego a6 i on na pewno sie lapie do tych wyjatkowych 10% |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 24-03-2009, 17:18
|
|
|
ja tez mam nadzieje ze sie lapie do tych 10%, przynajmniej sie staram za kierownica
praktycznie juz zmieniam audi..... na audi ale juz napewno mniej kojarzone z buractwem,
narazie cicho sza |
|
|
|
 |
londolut
jradmin Colt

Auto: FK2
|
|
|
|
 |
arekp
Mitsumaniak

Auto: inny
|
Wysłany: 05-03-2010, 10:25
|
|
|
arturro napisał/a: | ja tez mam nadzieje ze sie lapie do tych 10%, przynajmniej sie staram za kierownica |
Ja rowniez mam taka nadzieje jesli chodzi o moja osobe Choc jezdze 'atrojka z tedei'
arturro napisał/a: | praktycznie juz zmieniam audi..... na audi |
Ja na ta chwile nie planuje zmiany, ale po doswiadczeniach wiem, ze jesli finanse pozwola to bedzie kolejne Audi. Ojciec na tyle sie przekonal do mojego, ze pewnie Lancera po zakonczonym leasingu tez wymieni na ta marke.
ps. srednie spalanie z jazdy po centrum Szczecina - co prawda pozno wieczorne, ale przy spokojnej jezdzie w dzien spala mi ~5,5l/100km, a gdy sie spiesze 7,5l
 |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 05-03-2010, 10:36
|
|
|
arekp napisał/a: | Ja na ta chwile nie planuje zmiany, ale po doswiadczeniach wiem, ze jesli finanse pozwola to bedzie kolejne Audi. |
co racja to racja - audi wciaga
kto raz pojezdzil zdrowym i w miare nowym autem nie wyobraza sobie innego (przynajmniej ja). |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
|
Wysłany: 05-03-2010, 10:39
|
|
|
jest za duzo innych fajnych marek zeby jezdzic ciagle ałdi |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
arekp
Mitsumaniak

Auto: inny
|
Wysłany: 05-03-2010, 10:43
|
|
|
arturro napisał/a: | arekp napisał/a: | Ja na ta chwile nie planuje zmiany, ale po doswiadczeniach wiem, ze jesli finanse pozwola to bedzie kolejne Audi. |
co racja to racja - audi wciaga
kto raz pojezdzil zdrowym i w miare nowym autem nie wyobraza sobie innego (przynajmniej ja). |
TRUE! Na chwile obecna nie wyobrazam sobie jezdzenia czyms innym. I tak jak ojciec kiedy wsiadal do mojej Carismy kiedy ja bralem Lancera mowil, ze jezdzi sie nia jak taczka ... tak samo draznie go tymi slowami kiedy oddaje mu Lancera wsiadajac do Audi - i niestety moze tylko zacisnac zeby kiedy tego slucha, bo kiedy pierwszy raz przymierzyl sie do Audi uslyszalem tylko jedno kiedy wyciagnalem reke po zwrot mojego kluczyka:
"chcesz sie zamienic?" :> |
|
|
|
 |
Kaucz
Mitsumaniak EA5A should be RWD!

Auto: było EA5A, jest CM2 i E32A
Dołączył: 04 Gru 2009 Posty: 1599 Skąd: Ciałem Poznań. Sercem Kołobrzeg.
|
Wysłany: 05-03-2010, 10:59
|
|
|
arturro napisał/a: | kto raz pojezdzil zdrowym i w miare nowym autem nie wyobraza sobie innego (przynajmniej ja). |
Nie musi byc w miarę nowe . Gdybym nie kupił Mitsu w grudniu to w styczniu jeździłbym Audi 100 Quattro USA . A konkretnie to tym:  |
_________________ ...hontou ?
"Czy Ty naprawdę myślisz, że Galant ma "normalne" hamulce i nie ma żadnych wad? Przecież ten samochód jest co najmniej dziwny." by Hugo. |
|
|
|
 |
|