|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[II 2.2 DID] POMOCY - SLIZGA SIĘ SPRZĘGŁO PRZY 17TYŚ KM PRZE |
Autor |
Wiadomość |
morisek
Nowy Forumowicz

Auto: OUTLANDER 2.0 TURBO
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 28-03-2009, 16:17
|
|
|
ja w outku turbo Igen pierwszy raz sprzeglo wymienialem po 25tys, oczywiscie w serwisie bo auto na gwarancji. zaplacilem 5500zł cena po rabacie 10% W serwisie powiedzieli tylko jedno : "MMC wie ze w tym aucie zastosowane zostalo za slabe sprzeglo, oficjalnie tego nie powie, bo za duzo by ich to kosztowalo, ale niestety jest to element ktory sie zuzywa i nie podlega gwarancji"
Obecnie mam przejechane 65tys, dzisiaj sprzeglo udalo sie zdemontowac stalo sie to co poprzednio, tym razem wysylam do p. Marka Radzikowskiego do Warszawy, mam nadzieje ze po drobnych modyfikacjach droche dluzej pojezdzi. |
|
|
|
 |
jmgmotocykle
Forumowicz marcin78
Auto: outlander 2.2 156ps
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 3 razy Dołączył: 08 Lut 2009 Posty: 353 Skąd: oleśnica
|
Wysłany: 28-03-2009, 22:03
|
|
|
radzikowski to dobry fachowiec - napewno cos poradzi - ale taniej było załorzyć coś akcesoryjnego ... |
_________________ Proste są dla szybkich aut, zakręty - dla szybkich kierowców |
|
|
|
 |
|
|