|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
pomocy z aluskami |
Autor |
Wiadomość |
bastek69
Forumowicz
Auto: Proton
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 11-03-2009, 01:51 pomocy z aluskami
|
|
|
Witam,
wiem że może dla wielu taki temat może być już nudny bo wiele razy był na forum poruszany ale ja wciąż nie wiem dokładnie co i jak. . .
otóż sprawa jest taka że planuje zakup alusków do mojego Protona 315. Chciałbym kupić 15" 7J ET38 i założyć na to oponki 195/55.
i tu moja prośba a raczej pytania.
czy to będzie możliwe i jakim kosztem ?
czy będe musiał klepać rant w nadkolach i usztywniać tylne zawieszenie żeby nie tarło?
jak to jest dokładnie z tym ET? czy im większe to tym głębiej koło "siedzi" w nadkolu?
jeżeli ktoś przeprowadzał już podobne eksperymenty to bardzo prosze o wymiane doświadczeń |
|
|
|
 |
tojota18
Nowy Forumowicz
Auto: Proton 418 coupe
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 13-04-2009, 21:07
|
|
|
no słuchaj jest trochę problemów bo na tych naszych kochanych polskich drogach jest tak a nie inaczej niestety:( na tył od razu ci radze te gumy włożyć usztywniające a z przodu powinno to jakoś być ja mam przy swoim 17' 205/40 i przy mocniejszym dołku z tyłu obcierało mi o nadkole a nie błotnik i włożyłem od razu po dwie gumy w sprężynę więc przy kapke mniejszych kołach i jak te gumy włożysz to będzie gitara:D |
|
|
|
 |
|
|