|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
jakość wykonania lancera -porównaj z innymi |
Autor |
Wiadomość |
roobku
Forumowicz inż.
Auto: Lancer 09' 1.8 Intense
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 2 razy Dołączył: 26 Mar 2009 Posty: 244 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 17-04-2009, 13:29
|
|
|
jak juz rozmowa zeszła na Leona, to dla mnie był największym konkurentem dla Lancera, Lancer wygrał o dwie długości wyglądem zewnętrznym i dlatego go kupiłem, silnik moim zdaniem lepszy ma Leon (1.8 TSI 160km) daje większą frajde z jazdy no ale nie ma co porównywac jednostki doładowanej do wolnossącej |
|
|
|
 |
gzesiolek
Forumowicz

Auto: Mazda 6 GJ 2.5 AT
Pomógł: 18 razy Dołączył: 15 Mar 2009 Posty: 2698 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 17-04-2009, 13:35
|
|
|
no ale w nizszych kategoriach cenowych nie ma porownania... za cene mojego Lancerka w Seacie oferowali mi benzyniaka 1,6 102KM z klima (cytuje)polautomatyczna (nadal nie wiem czym sie rozni od manualnej), audio z 4glosnikami, alusy i bez finansowania 50/50/24... wybor mogl byc tylko jeden... zwlaszcza ze wnetrze Leona mi nie przypadlo do gustu... |
_________________ Był: Mitsubishi Lancer 1.5 MT Invite 2008
Jest: Mazda 6 2.5 AT SkyPassion Kombi FL 2015

|
|
|
|
 |
jaca71
Mitsumaniak

Auto: Lancer 2.0 ES '09
Pomógł: 18 razy Dołączył: 01 Wrz 2008 Posty: 4696 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 17-04-2009, 13:47
|
|
|
roobku napisał/a: | jak juz rozmowa zeszła na Leona, to dla mnie był największym konkurentem dla Lancera, Lancer wygrał o dwie długości wyglądem zewnętrznym i dlatego go kupiłem, |
Też mu się przyglądałem ale jakiś taki malutki był w środku i w bagażniku przy dwójce dzieci. Gościu w salonie zaproponował zamiast Leona Alteę z 1,6. Ale wygląd - w porównaniu z Leonem jakiś taki nieproporcjonalny był i zostały na polu walki same japońce. Długo walczyła jeszcze mazda 3 sedan ale i ona padła jak zobaczyłem na płocie dilerni plakat z nowym lancerem. roobku napisał/a: | silnik moim zdaniem lepszy ma Leon (1.8 TSI 160km) daje większą frajde z jazdy no ale nie ma co porównywac jednostki doładowanej do wolnossącej |
Ostatnie zdanie podsumowuje temat Ale jeśli chodzi o zaturbione benzyny to jeszcze kołatała mi po głowie myśl że może spełnic swoje marzenia z młodości o Saabie 900 Turbo i kupić 9-3 2.0T? Oczywiście używkę, ale rozsadek wziął górę nad marzeniami. |
|
|
|
 |
roobku
Forumowicz inż.
Auto: Lancer 09' 1.8 Intense
Pomógł: 2 razy Dołączył: 26 Mar 2009 Posty: 244 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 17-04-2009, 13:53
|
|
|
mi to się marzył Jeep Grand Cherokee V8 H.O. 265KM model z 2004 roku, niestety znaleść taki w przyzwoitym stanie i niebity z każdej strony to duża sztuka, ogladałem kilka i wszystkie mocno bite były lub niesprawne przeniesienie napędu miały |
|
|
|
 |
tomaszekk7
Forumowicz
Auto: Lancer sedan 1,8
Pomógł: 5 razy Dołączył: 03 Lut 2009 Posty: 204 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 17-04-2009, 14:11
|
|
|
roobku napisał/a: | jak juz rozmowa zeszła na Leona, to dla mnie był największym konkurentem dla Lancera, Lancer wygrał o dwie długości wyglądem zewnętrznym i dlatego go kupiłem, silnik moim zdaniem lepszy ma Leon (1.8 TSI 160km) daje większą frajde z jazdy no ale nie ma co porównywac jednostki doładowanej do wolnossącej |
Ja już miałem seata. Drugi raz takiego błędu już nie popełnię. Psuło się wszystko: elektronika , w lampach była woda, komputer sterujący pracą silnika wykazywał błedy. Samochód był wyprodukowany w Hiszpańskim Mortorell. Około 300m jak dobrze pamiętam od tej fabryki był zakład psychiatryczny. |
_________________ Tom |
|
|
|
 |
|
|