Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
jakość wykonania lancera -porównaj z innymi
Autor Wiadomość
roobku 
Forumowicz
inż.

Auto: Lancer 09' 1.8 Intense
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 17-04-2009, 13:29   

jak juz rozmowa zeszła na Leona, to dla mnie był największym konkurentem dla Lancera, Lancer wygrał o dwie długości wyglądem zewnętrznym i dlatego go kupiłem, silnik moim zdaniem lepszy ma Leon (1.8 TSI 160km) daje większą frajde z jazdy no ale nie ma co porównywac jednostki doładowanej do wolnossącej

gzesiolek 
Forumowicz

Auto: Mazda 6 GJ 2.5 AT
Wysłany: 17-04-2009, 13:35   

no ale w nizszych kategoriach cenowych nie ma porownania... za cene mojego Lancerka w Seacie oferowali mi benzyniaka 1,6 102KM z klima (cytuje)polautomatyczna (nadal nie wiem czym sie rozni od manualnej), audio z 4glosnikami, alusy i bez finansowania 50/50/24... wybor mogl byc tylko jeden... zwlaszcza ze wnetrze Leona mi nie przypadlo do gustu... ;)

jaca71 
Mitsumaniak

Auto: Lancer 2.0 ES '09
Wysłany: 17-04-2009, 13:47   

roobku napisał/a:
jak juz rozmowa zeszła na Leona, to dla mnie był największym konkurentem dla Lancera, Lancer wygrał o dwie długości wyglądem zewnętrznym i dlatego go kupiłem,

Też mu się przyglądałem ale jakiś taki malutki był w środku i w bagażniku przy dwójce dzieci. Gościu w salonie zaproponował zamiast Leona Alteę z 1,6. Ale wygląd - w porównaniu z Leonem jakiś taki nieproporcjonalny był i zostały na polu walki same japońce. Długo walczyła jeszcze mazda 3 sedan ale i ona padła jak zobaczyłem na płocie dilerni plakat z nowym lancerem.
roobku napisał/a:
silnik moim zdaniem lepszy ma Leon (1.8 TSI 160km) daje większą frajde z jazdy no ale nie ma co porównywac jednostki doładowanej do wolnossącej

Ostatnie zdanie podsumowuje temat ;) Ale jeśli chodzi o zaturbione benzyny to jeszcze kołatała mi po głowie myśl że może spełnic swoje marzenia z młodości o Saabie 900 Turbo i kupić 9-3 2.0T? Oczywiście używkę, ale rozsadek wziął górę nad marzeniami.

roobku 
Forumowicz
inż.

Auto: Lancer 09' 1.8 Intense
Wysłany: 17-04-2009, 13:53   

mi to się marzył Jeep Grand Cherokee V8 H.O. 265KM model z 2004 roku, niestety znaleść taki w przyzwoitym stanie i niebity z każdej strony to duża sztuka, ogladałem kilka i wszystkie mocno bite były lub niesprawne przeniesienie napędu miały

tomaszekk7 
Forumowicz

Auto: Lancer sedan 1,8
Wysłany: 17-04-2009, 14:11   

roobku napisał/a:
jak juz rozmowa zeszła na Leona, to dla mnie był największym konkurentem dla Lancera, Lancer wygrał o dwie długości wyglądem zewnętrznym i dlatego go kupiłem, silnik moim zdaniem lepszy ma Leon (1.8 TSI 160km) daje większą frajde z jazdy no ale nie ma co porównywac jednostki doładowanej do wolnossącej

Ja już miałem seata. Drugi raz takiego błędu już nie popełnię. Psuło się wszystko: elektronika , w lampach była woda, komputer sterujący pracą silnika wykazywał błedy. Samochód był wyprodukowany w Hiszpańskim Mortorell. Około 300m jak dobrze pamiętam od tej fabryki był zakład psychiatryczny.

Odpowiedz do tematu