|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[CAxA] Mocowanie polki w bagazniku |
Autor |
Wiadomość |
Alexander [Usunięty]
|
Wysłany: 15-04-2009, 16:40
|
|
|
jeżeli Cie to urządzi to moge Ci fotke ze zbliżeniem machnąć jutro
niestety sposobu na zastąpienie tego póki co nie mam |
|
|
|
 |
karolgt
moderator

Auto: Lexus GS430 V8
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 35 razy Dołączył: 02 Lip 2006 Posty: 5645 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 15-04-2009, 16:51
|
|
|
nie dzięki, mniej więcej wiem jak to ma wyglądać.
Myslalem ze moze ktos ma na to jakis sprawdzony i szybki sposób.
ale dzięki za chęci. |
|
|
|
 |
Alexander [Usunięty]
|
Wysłany: 15-04-2009, 17:15
|
|
|
no to może Ci zmierzyć te bolce/kołki i sobie z czegoś dorobisz. Nawet drewniane kołki do montowania szafek jak wciśniesz w gumowy kapturek to powinno działać. Chyba że w tapicerce też nie masz tych uchwytów, to wtedy gorzej |
|
|
|
 |
noise [Usunięty]
|
Wysłany: 23-04-2009, 15:04
|
|
|
harpagan napisał/a: | Ogladalem to dzis dokladniej i faktycznie z przodu trzyma jak szalona a z tylu lata bo te gumy nie dochodza. Chyba trzeba czekac az ktos cos ciekawego opatentuje |
ja zrobiłem tak - kupiłem w Castoramie filc który podkleja sie pod meble jak montujesz panele podłogowe. Wyciołem sobie kwadraciki i przykleiłem w miejscach styku półki z tylnią klapą i bokami - i wszystko - od 2 lat nic nie piszczy i nie kwiczy. Koszt ok 5-10 PLN - powodzenia |
|
|
|
 |
|
|