|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Wymiana sworzni wahacza i końcówek drążków |
Autor |
Wiadomość |
misza116
Mitsumaniak
Auto: EA5A 99 czarny szatan SE
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 28-04-2009, 14:51 Wymiana sworzni wahacza i końcówek drążków
|
|
|
Powtarzam mniej więcej pytanie z dziełu podwieszonego, ale tam chyba trudniej go zauważyć, a czas nagli
Gdzie w Łodzi można tanio wymienić końcówki drążków i sworznie wahaczy w Cari , 98 rok? Dzwoniłem do ok. 10ciu warsztatów, przedzial cenowy 120 - 400 zł, za wszystko
Ten za 120 niestety dopiero pod koniec maja
Macie może jakiś swój sprawdzony warsztat?
pozdr. |
|
|
|
 |
Chooper
Mitsumaniak

Auto: MZR 2.0 DOHC
Zaproszone osoby: 3
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 28-04-2009, 23:32
|
|
|
za końcówki drążków to 70-80 razem z ustawieniem na nowo geometrii. Ja to robiłem w Ksawerowie jak jadąc w strone pabianic na światłach w lewo i cały czas prosto aż droga z pierszeństwem skręca w lewo, to wtedy prosto i zaraz za skrzyżowaniem jest niebiesko-biała stacja kontroli pojazdów. Sama geometria kosztowała mnie 50.
Jedno i drugie chyba by zrobili też na ul. Pokładowej w dawnym serwisie "FIAT" bodajże:
Adres: Pokładowa 7/9, 93-492 ŁódźTelefon: (042) 684-30-01 |
_________________ MZR 2.0 DOHC (2005) LF-DE 110 KW
Mini Cooper R55s - 1.6T - 120 KW |
|
|
|
 |
|
|