|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Hubeeert 17-05-2006, 15:11 |
Spot w Białymstoku - wrażenia |
Autor |
Wiadomość |
Jackie
Mitsumaniak Dealer Mitsumaniak

Auto: Eclipse Cross PHEV
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 03-07-2005, 12:42 Spot w Białymstoku - wrażenia
|
|
|
Hej hej!
Zabieram się do tego postu z niejaką pustką w głowie, efekt jakże często obserwowany po podobnych imprezach....Ale: na zlocie było w sumie 9 aut, 8 Miśków, 1 renault i jeden ford, w sumie 9. Spotkaliśmy się, jak też plan zakładał, u mnie pod salonem, posiedzieliśmy, poględziliśmy i pojachali nad zalew, który od czasu kiedy go ostatnio widziałem zdążył się już mocno odzalewić, no a potem...potem to już niewiele pamiętam, coś chyba ognisko było ale głowy nie dam.....Arturro był łaskaw uraczyć mnie drinkiem, w którym drugi po wódziaszce składnik ledwie nadał jakiś kolor i to był początek końca....Ale po drodze, mieliśmy okazję do weryfikacji obywatelskiej postawy Alka, mam nadzieję, że ktoś mi później wrzuci zdjęcia na forum bo ja nie umiem, potem przybył nieco kosmiczny pojazd, znaczy niby tylko Matiz ale zrobił taką dyskotekę, jakby połowa populacji marsjan oblewała rocznicę odkrycia okularów słonecznych, potem okazało się, że to najgłośniejszy Matiz w Europie... i faktycznie ładnie przygrywał, oj ładnie. Dalej: dojechał najdłuższy uczestnik zlotu przywożąc ze sobą Kofiego, któren to z kolei musiał odpocząć po trudach podróży...Musieli szybko jechać, tak tak to właśnie od prędkości tak wyszło - jestem tego pewien. Potem przyjechał Chochlik - żona Igiego znaczy się - kazała pakować d...w troki i spadać do domu - co też potulnie z Igim uczyniliśmy. Obudziłem się dziś rano..... i bardzo tego kroku żałuję
Pozdrawiam |
_________________ Jackie
Evolution never ends...
http://wybieramaso.pl/ |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
|
Wysłany: 03-07-2005, 12:52 Re: Spot w Białymstoku - wrażenia
|
|
|
Jackie napisał/a: | Hej hej!
Zabieram się do tego postu z niejaką pustką w głowie, efekt jakże często obserwowany po podobnych imprezach....Ale: na zlocie było w sumie 9 aut, 8 Miśków, 1 renault i jeden ford, w sumie 9. |
forda czy renault nie liczysz jako samochodu
milo ze sie imprezka udala, pewnie zaraz ktos zapoda jakas galerie, byloby milo |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 03-07-2005, 12:57
|
|
|
kilka zdjec, ja dodam (zmija z ...) ze bylo bardzo fajnie szkoda tylko ze 80% pijacych polegla, a potem wodki zabraklo.
zdjecia ponizej dzieki umiejetnosciom kolegi mateusza |
Ostatnio zmieniony przez arturro 03-07-2005, 19:00, w całości zmieniany 7 razy |
|
|
|
 |
Jackie

|
Wysłany: 03-07-2005, 13:05 Re: Spot w Białymstoku - wrażenia
|
|
|
Matejko napisał/a: | Jackie napisał/a: | Hej hej!
Zabieram się do tego postu z niejaką pustką w głowie, efekt jakże często obserwowany po podobnych imprezach....Ale: na zlocie było w sumie 9 aut, 8 Miśków, 1 renault i jeden ford, w sumie 9. |
forda czy renault nie liczysz jako samochodu
milo ze sie imprezka udala, pewnie zaraz ktos zapoda jakas galerie, byloby milo |
No liczę, liczę tylko jako nie cały, powiem tak: zawsze staram się być bardzo poprawny politycznie i uznałem że oba pojazdy zasłużyły na pełne pół samochodu. W końcu jestem gentelmanem
Pozdrawiam |
_________________ Jackie
Evolution never ends...
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

|
Wysłany: 03-07-2005, 13:09 Re: Spot w Białymstoku - wrażenia
|
|
|
Jackie napisał/a: |
No liczę, liczę tylko jako nie cały, powiem tak: zawsze staram się być bardzo poprawny politycznie i uznałem że oba pojazdy zasłużyły na pełne pół samochodu. W końcu jestem gentelmanem
Pozdrawiam |
heheh no to prawidlowe podejscie,
ale widze cos sie opaliles za mocno albo alkohol barw indianskich Ci nadal |
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
Jackie

|
Wysłany: 03-07-2005, 13:15
|
|
|
Nic podobnego!
To oczywista reakcja alergiczna na pyłki pylących traw!!!! (i tej wersji się będę trzymał) Boże co za naród, od razu tak od czci i wiary, że niby człowiek jak już coś to od razu pijak i takie tam, znaczy chory byłem i wszystko!
Pozdrawiam
EDIT:
Matejko, czy na potzreby dnia, mógłbyś nieco zmienić obrazek pod postem??Jakoś tak mnie mdli..... |
_________________ Jackie
Evolution never ends...
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

|
Wysłany: 03-07-2005, 13:28
|
|
|
Jackie napisał/a: | Nic podobnego!
To oczywista reakcja alergiczna na pyłki pylących traw!!!! (i tej wersji się będę trzymał) Boże co za naród, od razu tak od czci i wiary, że niby człowiek jak już coś to od razu pijak i takie tam, znaczy chory byłem i wszystko!
Pozdrawiam
EDIT:
Matejko, czy na potzreby dnia, mógłbyś nieco zmienić obrazek pod postem??Jakoś tak mnie mdli..... |
czy napisalem gdzies pijaku
tak rozumiem reakcja alergiczna, oczywiscie wierze, ciekawe co bedzie kwitnelo na koniec sierpnia w grudziadzu
moge np na taki:
|
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
|
|
|
 |
Jackie

|
Wysłany: 03-07-2005, 13:33
|
|
|
Matejko napisał/a: | [moge np na taki:
|
Zabiję....jak amen w pacierzu.... |
_________________ Jackie
Evolution never ends...
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

|
Wysłany: 03-07-2005, 13:34
|
|
|
bron boze nie zagladaj do tematu o EVO |
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
|
|
|
 |
Jackie

|
Wysłany: 03-07-2005, 13:38
|
|
|
Zajrzałem........ |
_________________ Jackie
Evolution never ends...
|
|
|
 |
Kofi
moderator mitsumaniak Michał

Auto: Galant EA3W
|
Wysłany: 03-07-2005, 15:06
|
|
|
Ja forda nie pamietam....my z Hubertem dojechalismy oplem. Matiz przyjechal po nas, bo jeszcze go pamietam. Pozniej faktycznie doszedlem do wniosku, ze sie zdrzemne na lawce, a to wszystko przez igiego ktory mnie namawial na wodke w czasie gdy pilem piwo.
Mimo, ze poleglem to bylo bardzo fajnie i sympatycznie. Trzeba bedzie to koniecznie powtorzyc, a miejsce bylo naprawde super.
 |
_________________ "Mądrze jest skierować swój gniew na problem - nie na ludzi, skupić swoją energię na rozwiązaniach, nie wymówkach."
- William Arthur Ward
 |
Ostatnio zmieniony przez Kofi 03-07-2005, 18:23, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
|
Wysłany: 03-07-2005, 17:17
|
|
|
Arturro próbowałem poprawić ale forum pod php jest konserwatywne i nie uznaje spacji w nazwach (tego nie zrobiłeś) ani kropek - wykrywa błąd w nazwie i nawet linkować nie chce...
Atmosfera bardzo fajna - bardzo się cieszę że dojechałem teg 500 km po to żeby się z Wami spotkać, miejsce super nawet hotelik jak na zajazd przy drodze oferował miłą atmosferę czyste pokoje i łazienki jak również sniadanie i to w cenie 35 zł / osobę w pokoju 3 osobowym. Najweselej było rano gdy się zorientowaliśmy że na placu boju pozostała tylko ekipa z Warszawy i to Renaultem Laguną i Oplem Astrą - na spotkaniu Mitsumaniaków
Zabawa była przednia - zostaliśmy przez obsługę zaproszeni ponownie w dowolnym wybranym przez Nas terminie więc trzeba bedzie skorzystać.
Pozdrawiam |
Just think...
. |
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: 03-07-2005, 18:34
|
|
|
Jackie, dzięki za zorganizowanie fajnego spotkania, bez zadęcia (nawet przemówień nie było - w każdym razie za mojej przytomności), w miłej, nie zobowiązującej formie.
Cieszę się z poznania osobiście tylu forumowiczów, oby takich spotkań jak najwięcej.
P.S. Hubeeert, gdzie Wyście szukali tego BP, na Litwie??? Widziałem jak "sprawnie" jechaliście, a dogoniliście mnie, podróżującego po kapeluszniczu dopiero przed Wyszkowem. |
|
|
|
 |
Alek [Usunięty]
|
Wysłany: 03-07-2005, 18:36
|
|
|
Taki ze mnie Gość! |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

|
Wysłany: 03-07-2005, 18:48
|
|
|
tu zdjecia artura
cudowny serwer nie potrafi zamienic spacji na %20 i wszystko szlag trafia |
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
|
|
|
 |
|
|