|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Bzyk_R1 01-12-2017, 20:18 |
Zakup dywaników |
Autor |
Wiadomość |
Grześku
Mitsumaniak groźny oboźny

Auto: Outlander Intense+ 2.0
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 12 razy Dołączył: 04 Maj 2005 Posty: 2722 Skąd: Świdnik
|
Wysłany: 05-05-2009, 07:45 Zakup dywaników
|
|
|
Witam,
przymierzam się do kupna welurowych dywaników do Outka, ale żeby nie kupić tandety zwracam się do was z prośbą o pomoc.
Znalazłem na Allegro takie dywaniki, macie doświadczenie z takim produktem? Ewentualnie co innego polecacie. |
_________________ "nie no ty zawsze powiesz co wiesz, a jak nie wiesz to i tak powiesz, bo przeciez trzeba napisac." by Rafal_Szczecin
strony www, druk, grafika reklamowa, fotografia |
|
|
|
 |
Hiszpan
Mitsumaniak

Auto: Outlander II Int+ Honda ST1100
Pomógł: 19 razy Dołączył: 12 Wrz 2007 Posty: 1564 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: 05-05-2009, 08:27
|
|
|
Grześku, moim zdaniem najlepiej kupić gumowe. W lecie te welurowe są przyjemniejsze w środku, ale też mniej praktyczne. Po każdym deszczu te dywaniku piją wodę wnoszoną na butach i długo schną. O jesieni i zimie to już nawet nie wspomnę. Sam mam oryginalne dywaniki Mitsu na które szybko dokupiłem gumowe wycieraczki. |
_________________ Pewien motocyklista z Tarnowa do policjanta: Paaanie! Diabeł mnie opętał...
Staram się pisać poprawnie po polsku
Nigdy nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw zniży Cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem.
 |
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Pomógł: 101 razy Dołączył: 23 Maj 2005 Posty: 8078 Skąd: Bytom
|
Wysłany: 05-05-2009, 09:35
|
|
|
Ja kupowałem w TRADE.NET - welur OK, nie mogę powiedzieć nic złego. Jedynie do mojego OBK nie są idealnie dopasowane - mogłyby być nieco większe, szersze.
Kontakt z gościem też w porządku.
I moim zdaniem tylko welur, jak się otrzepuje buty w zimie to tego śniegu, wody nie jest wcale dużo. |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
Grześku

|
Wysłany: 05-05-2009, 12:57
|
|
|
Hiszpan napisał/a: | moim zdaniem najlepiej kupić gumowe |
Gumowe mam teraz, na jesienne pluchy i wiosenne roztopy są jak najbardziej ok, ale na lato wolałbym coś bardziej eleganckiego.
JCH napisał/a: | Ja kupowałem w TRADE.NET - welur OK, nie mogę powiedzieć nic złego. (...)
Kontakt z gościem też w porządku. |
Dzięki - przy okazji, faktycznie taki gruby ten welur jak gość pisze w ogłoszeniu? |
_________________ "nie no ty zawsze powiesz co wiesz, a jak nie wiesz to i tak powiesz, bo przeciez trzeba napisac." by Rafal_Szczecin
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Pomógł: 101 razy Dołączył: 23 Maj 2005 Posty: 8078 Skąd: Bytom
|
Wysłany: 05-05-2009, 13:13
|
|
|
Grześku napisał/a: | faktycznie taki gruby ten welur jak gość pisze w ogłoszeniu? | W Spejsie miałem oryginalne dywaniki - moim zdaniem ten welur jest taki sam. |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
Andy Lee [Usunięty]
|
Wysłany: 07-05-2009, 22:13
|
|
|
kupiłem na allegro czarne, gumowe wycieraczki - wcześniej miałem tylko welurowe oryginały - ale piasek, woda, trochę błota, które zdarza sie przez cały rok i już syfiło się. Polecam jednak gumowe - praktyczniejsze. |
|
|
|
 |
dab
Mitsumaniak

Auto: OUTLANDER 2.0 D-ID
Pomógł: 2 razy Dołączył: 02 Mar 2009 Posty: 917 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 07-05-2009, 22:47
|
|
|
Andy Lee napisał/a: | kupiłem na allegro czarne, gumowe wycieraczki - wcześniej miałem tylko welurowe oryginały - ale piasek, woda, trochę błota, które zdarza sie przez cały rok i już syfiło się. Polecam jednak gumowe - praktyczniejsze. |
....wszystko zalezy kto jak i gdzie uzywa outka, jesli jezdzi zawsze po asfalcie i mieszka sie rowniez w miejscu gdzie chodnik i ulica podchodzi pod sam dom to welurek polecam jak najbardziej
welur to welur, milo i komfortowo...a guma....taka wycieraczka w aucie...psuje harmonie |
_________________ Pozdrawiam
dab
 |
|
|
|
 |
Andy Lee [Usunięty]
|
Wysłany: 07-05-2009, 23:22
|
|
|
dab napisał/a: | Andy Lee napisał/a: | kupiłem na allegro czarne, gumowe wycieraczki - wcześniej miałem tylko welurowe oryginały - ale piasek, woda, trochę błota, które zdarza sie przez cały rok i już syfiło się. Polecam jednak gumowe - praktyczniejsze. |
....wszystko zalezy kto jak i gdzie uzywa outka, jesli jezdzi zawsze po asfalcie i mieszka sie rowniez w miejscu gdzie chodnik i ulica podchodzi pod sam dom to welurek polecam jak najbardziej
welur to welur, milo i komfortowo...a guma....taka wycieraczka w aucie...psuje harmonie |
to lepiej chodzić cały rok w sandałach...w samochodzie sucho, chodnik pod same drzwi, a skórzane sandałki to i klasa i szyk |
|
|
|
 |
dab
Mitsumaniak

|
Wysłany: 07-05-2009, 23:35
|
|
|
Andy Lee napisał/a: | dab napisał/a: | Andy Lee napisał/a: | kupiłem na allegro czarne, gumowe wycieraczki - wcześniej miałem tylko welurowe oryginały - ale piasek, woda, trochę błota, które zdarza sie przez cały rok i już syfiło się. Polecam jednak gumowe - praktyczniejsze. |
to lepiej chodzić cały rok w sandałach...w samochodzie sucho, chodnik pod same drzwi, a skórzane sandałki to i klasa i szyk |
..gdyby tylko klimat pozwolil to bardzo chetnie, niestety zyjemy w Polsce i mamy bardzo wyraziste 4 pory roku, nie mam nic przeciwko sadalom..nie bardzo rozumiem twoje argumenty.
Czyzbys wolal w samochodzie jezdzic w "ubloconych lakierkach" ale za to ze swiadomoscia ze zawsze bardzo latwo i szybko mozna wyczyscic zablocone dywaniki Wszystko jest dla ludzi, jedni wola gume, drudzy welur...konczmy ten watek bo tak obszerne rozpisywanie sie nad wyzszoscia jednych dywanikow nad drugimi robi sie smieszne |
dab
 |
|
|
|
 |
Andy Lee [Usunięty]
|
Wysłany: 08-05-2009, 09:19
|
|
|
Zgadzam się w 100%, kończmy temat. POzdrawiam
[ Dodano: 08-05-2009, 10:55 ]
i żeby było jasne chylę czoła przed welurowymi bo są eleganckie agumowe to gumowe jak dywan i gumoleon, ale z doświadczenia i praktyki polecam gumowe...rzecz gustu
Politycznie POzdrawiam |
|
|
|
 |
Grześku

|
Wysłany: 08-05-2009, 12:31
|
|
|
Hmmm, nie wiem dlaczego tak emocjonalnie podchodzicie do tego tematu
W jednej, bardziej przyjaznej, porze roku - mam na myśli szeroko pojęte miesiące letnie będę miał dywaniki welurowe, a gumowe przyjmą na siebie pluchy i roztopy.
Wilk syty i owca cała.
I żadne z nich nie musi w sandałach popylać |
|
|
|
 |
Hiszpan
Mitsumaniak

Auto: Outlander II Int+ Honda ST1100
Pomógł: 19 razy Dołączył: 12 Wrz 2007 Posty: 1564 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: 08-05-2009, 13:37
|
|
|
Grześku napisał/a: | I żadne z nich nie musi w sandałach popylać | Ja bardzo lubię "popylać" w japonkach.
I to bez względu na to czy na podłodze mam gumę czy welur. |
_________________ Pewien motocyklista z Tarnowa do policjanta: Paaanie! Diabeł mnie opętał...
Staram się pisać poprawnie po polsku
Nigdy nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw zniży Cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem.
 |
|
|
|
 |
dab
Mitsumaniak

|
Wysłany: 08-05-2009, 13:55
|
|
|
Hiszpan napisał/a: | Grześku napisał/a: | I żadne z nich nie musi w sandałach popylać | Ja bardzo lubię "popylać" w japonkach.
I to bez względu na to czy na podłodze mam gumę czy welur. |
a jak masz na podlodze gume i bloto? to japonka wymieka |
dab
 |
|
|
|
 |
Dziaders [Usunięty]
|
Wysłany: 14-05-2009, 15:44
|
|
|
To ja chętnie odkupię oryginalne welury do Outka II od kogoś komu są niepotrzebne. Dostałem w salonie niestety gumowe. |
|
|
|
 |
Grześku

|
Wysłany: 14-05-2009, 20:00
|
|
|
Dziaders napisał/a: | Dostałem w salonie niestety gumowe. |
Tak chyba każdy ma, a jakoś nie uśmiecha mi się wydać ponad 400PLN na dywaniki, dlatego kupiłem na Allegro - jutro powinny być u mnie.
Oczywiście wrażenia i fotorelacja znajdzie się w tym temacie |
|
|
|
 |
|
|