Brytyjczycy nie doceniają Mitsubishi |
Autor |
Wiadomość |
Student
Mitsumaniak
Auto: Avensis 1.8VVTi , 11r. Premium
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 13-06-2006, 09:40
|
|
|
Panowie przecież mitsu tak naprawdę nie ma nic do zaoferowania klientowi poza EVO , zwykłego Lancerka i trochę terenówek a gdzie klasa luksusowych autek. Mitsu to chyba nie tylko na wyspach jest niepopularne. |
_________________ Avensis 1.8 T27 11r. 147KM Premium |
|
|
|
 |
borecki [Usunięty]
|
Wysłany: 13-06-2006, 09:52
|
|
|
powiedzial bym raczej niszowe albo 'dla wybranych' a tak serio to ja sie ciesze z tego powodu bo jezdze dosc oryginalnym i rzadko spotykanym samochodem a nie jakis golfem czy astra, ktorych jest na peczki na naszych drogach |
|
|
|
 |
McDoune
Mitsumaniak Czarny Mesjasz :)

Auto: RL1, EA5W; GC8 GT; V70T5
|
Wysłany: 13-06-2006, 10:57
|
|
|
ale robi się ich coraz więcej. Właśnie "zwykłych Lancerków", Coltów i Galantów zjechało do nas ostatnio dużo zza Odry.... albo ja zacząłem je zauważać od kiedy sam mam Mitsu |
|
|
|
 |
Student
Mitsumaniak
Auto: Avensis 1.8VVTi , 11r. Premium
|
Wysłany: 13-06-2006, 12:49
|
|
|
Automatycznie z zakupem Mitsu zaczynasz się utożsamiać z tą marką i zaczynasz ją zauważać, generalnie mitsu jest mało.
Miałem takie samo zjawisko jak chciałem kupić Vectrę, kupiłem Carismę i mam to samo widzę Mitsu ale też widzę Vectrę. |
_________________ Avensis 1.8 T27 11r. 147KM Premium |
|
|
|
 |
mm3m [Usunięty]
|
Wysłany: 13-06-2006, 21:47
|
|
|
Aktualnie mam okazja od okolo roku zamieszkiwac wielka wyspe i musze przyznac ze na ulicach w Kraju nigdy nie widzialem takiej ilosci miskow co tutaj. Malo jest aut ponizej 95 roku ale za to nowych jest masa. Nie wiem moze spowodowane jest to tym ze w moim miescie jest dealer Mitsu. Najwiecej terenowek L200. Pinin, Shogun, duzo nowych Coltow, Spacow z ok. 2000 roku. Jest to co najmniej dziwne ze z jednej strony tak slabo oceniaja mitsu a z drugiej po prostu sie nimi zajezdzaja. Niestety malo Galow i Lancerkow. Nawet przechodzone miski trzymaja cene, w przeciwienstwie do mlodszych Fordow lub Vauxhalli (Opli). Sami wiecie co macie wiec nie sugerujcie sie opinia Brytow, to tak jak pytac Steve'go Wondera czy mu sie tecza podoba. Pozdro. |
|
|
|
 |
tansky [Usunięty]
|
Wysłany: 13-06-2006, 22:08
|
|
|
mm3m napisał/a: | Jest to co najmniej dziwne ze z jednej strony tak slabo oceniaja mitsu a z drugiej po prostu sie nimi zajezdzaja |
A kto powiedział że ta gazeta od rankingu przemawia głosem (wstać) Narodu Brytyjskiego (mozna usiąść). Angole sa generalnie niezadowoleni, to chyba jedna z ich cech narodowo-antropogenicznych. Co nie przeszkadza im kierować się rozsądkiem przy zakupie samochodu. No i Mitsu nie jest niemieckie wielu ma wciąż na ścianie portret Winstona Churchilla. |
|
|
|
 |
sla
Forumowicz

Auto: Inne
|
Wysłany: 14-06-2006, 11:55
|
|
|
Zwykłych Lancerów nie sprzedają w GB. |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
|
Wysłany: 14-06-2006, 12:16
|
|
|
tansky napisał/a: | Angole sa generalnie niezadowoleni, to chyba jedna z ich cech narodowo-antropogenicznych. |
Całkiem jak Polaków |
Just think...
. |
|
|
|
 |
mm3m [Usunięty]
|
Wysłany: 16-06-2006, 00:36
|
|
|
Angole sa niezadowoleni i weseli ale niestety my jestesmy niezadowoleni i smutni albo zlosliwi. |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
|
Wysłany: 16-06-2006, 10:32
|
|