Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Brytyjczycy nie doceniają Mitsubishi
Autor Wiadomość
Student 
Mitsumaniak

Auto: Avensis 1.8VVTi , 11r. Premium
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 13-06-2006, 09:40   

Panowie przecież mitsu tak naprawdę nie ma nic do zaoferowania klientowi poza EVO , zwykłego Lancerka i trochę terenówek a gdzie klasa luksusowych autek. Mitsu to chyba nie tylko na wyspach jest niepopularne.

borecki
[Usunięty]

Wysłany: 13-06-2006, 09:52   

powiedzial bym raczej niszowe albo 'dla wybranych' ;-) a tak serio to ja sie ciesze z tego powodu bo jezdze dosc oryginalnym i rzadko spotykanym samochodem a nie jakis golfem czy astra, ktorych jest na peczki na naszych drogach

McDoune 
Mitsumaniak
Czarny Mesjasz :)

Auto: RL1, EA5W; GC8 GT; V70T5
Wysłany: 13-06-2006, 10:57   

ale robi się ich coraz więcej. Właśnie "zwykłych Lancerków", Coltów i Galantów zjechało do nas ostatnio dużo zza Odry.... albo ja zacząłem je zauważać od kiedy sam mam Mitsu

:king: Zwycięzca Czwartej Edycji Typera Mitsumaniaków :king:

Student 
Mitsumaniak

Auto: Avensis 1.8VVTi , 11r. Premium
Wysłany: 13-06-2006, 12:49   

Automatycznie z zakupem Mitsu zaczynasz się utożsamiać z tą marką i zaczynasz ją zauważać, generalnie mitsu jest mało.
Miałem takie samo zjawisko jak chciałem kupić Vectrę, kupiłem Carismę i mam to samo widzę Mitsu ale też widzę Vectrę.

mm3m
[Usunięty]

Wysłany: 13-06-2006, 21:47   

Aktualnie mam okazja od okolo roku zamieszkiwac wielka wyspe i musze przyznac ze na ulicach w Kraju nigdy nie widzialem takiej ilosci miskow co tutaj. Malo jest aut ponizej 95 roku ale za to nowych jest masa. Nie wiem moze spowodowane jest to tym ze w moim miescie jest dealer Mitsu. Najwiecej terenowek L200. Pinin, Shogun, duzo nowych Coltow, Spacow z ok. 2000 roku. Jest to co najmniej dziwne ze z jednej strony tak slabo oceniaja mitsu a z drugiej po prostu sie nimi zajezdzaja. Niestety malo Galow i Lancerkow. Nawet przechodzone miski trzymaja cene, w przeciwienstwie do mlodszych Fordow lub Vauxhalli (Opli). Sami wiecie co macie wiec nie sugerujcie sie opinia Brytow, to tak jak pytac Steve'go Wondera 8) czy mu sie tecza podoba. Pozdro.

tansky
[Usunięty]

Wysłany: 13-06-2006, 22:08   

mm3m napisał/a:
Jest to co najmniej dziwne ze z jednej strony tak slabo oceniaja mitsu a z drugiej po prostu sie nimi zajezdzaja

A kto powiedział że ta gazeta od rankingu przemawia głosem (wstać) Narodu Brytyjskiego (mozna usiąść). Angole sa generalnie niezadowoleni, to chyba jedna z ich cech narodowo-antropogenicznych. Co nie przeszkadza im kierować się rozsądkiem przy zakupie samochodu. No i Mitsu nie jest niemieckie :) wielu ma wciąż na ścianie portret Winstona Churchilla.

sla 
Forumowicz

Auto: Inne
Wysłany: 14-06-2006, 11:55   

Zwykłych Lancerów nie sprzedają w GB.

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Wysłany: 14-06-2006, 12:16   

tansky napisał/a:
Angole sa generalnie niezadowoleni, to chyba jedna z ich cech narodowo-antropogenicznych.

Całkiem jak Polaków

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

mm3m
[Usunięty]

Wysłany: 16-06-2006, 00:36   

Angole sa niezadowoleni i weseli ale niestety my jestesmy niezadowoleni i smutni albo zlosliwi. :twisted:

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Wysłany: 16-06-2006, 10:32   

tansky napisał/a:
chyba jedna z ich cech

Do tego się odnosiłem.

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

Odpowiedz do tematu