Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Dostawa nowych Lancerów 2009
Autor Wiadomość
Navynov 
Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi Lancer Invite 1,8
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 22-05-2009, 10:55   

Zerro - mówią, ze biały od tego roku to taki trendy kolorek, gratuluję wyboru autka. Ja swojego odebrałem 15 maja - jest OK

Zerro
[Usunięty]

Wysłany: 28-05-2009, 23:10   

No też czytałem, że biały w tym sezonie jest glamour :lol: fotki na razie bez progów, dlatego też tylko przód i słabej jakości...

filippoz 
Mitsumaniak
The Scotsman

Auto: Lancer 1.8 Sedan Black
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 29-05-2009, 09:16   

Zerro, bardzo ładny :D bardzo. Trochę żałuję że nie poczekałem na białego ale było kilka Kzł różnicy w styczniu między rocznikami 2008/09. Z drugiej strony żałuję że kupiłem auto a nie choppera :D ale to inna historia.

Piękny ten biały :) gratulacje ;)

michaello 
Forumowicz

Auto: Byl LANCER jest CIVIC X Hatch
Wysłany: 29-05-2009, 09:46   

Zerro Czy dolna ramka chromowa to juz standard w modelu 2009, czy moze dodatek?

Chociaz... w bialym, gdyby tak dac czarna ramke sportowa na gore, czarny pas pod rejestracje, narozniki, wyglad bylby koszacy, prawie Evo!!!.

Zerro
[Usunięty]

Wysłany: 29-05-2009, 23:55   

michaello napisał/a:
Zerro Czy dolna ramka chromowa to juz standard w modelu 2009, czy moze dodatek?

Chociaz... w bialym, gdyby tak dac czarna ramke sportowa na gore, czarny pas pod rejestracje, narozniki, wyglad bylby koszacy, prawie Evo!!!.
Dodatek, też się zastanawiałem nad czarną sportową, ale stwierdziłem że tak jak jest to bardziej dostojnie wygląda :)

filippoz ja Tyle czekałem nie ze względu na kolor biały a ze względu na tapicerkę, bo jest beżowa ;) ostatnio nawet ktoś musiał jej dotknąć bo myślał że skóra :P

mazin 
Mitsumaniak
102 tys km przebiegu

Auto: Lancer SB '08 Inform
Wysłany: 31-05-2009, 23:23   

Zerro napisał/a:

filippoz ja Tyle czekałem nie ze względu na kolor biały a ze względu na tapicerkę, bo jest beżowa ;) ostatnio nawet ktoś musiał jej dotknąć bo myślał że skóra :P

To zapodaj proszę zdjęcia tej tapicerki (deska, fotele, a także drzwi) - bardzo jestem ciekaw, jak to wygląda.

Pawcho 
Forumowicz
Pawcho

Auto: Lancer 1.8 SB Intense
Wysłany: 01-06-2009, 15:15   

no wreszcie jutro jadę obejrzeć swojego miśka, pojutrze rejestracja i do końca tygodnia w garażu :mrgreen: .Czerwony Intense sportback i cholery dostanę jak się potwierdzą Wasze słowa odnośnie lakieru :wink: ale w sumie co tam samochodem się jeździ a dopiero później patrzy/chociaż w przypadku miśka - patrzeć też warto/.

Odpowiedz do tematu