|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Dostawa nowych Lancerów 2009 |
Autor |
Wiadomość |
Navynov
Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi Lancer Invite 1,8
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 22-05-2009, 10:55
|
|
|
Zerro - mówią, ze biały od tego roku to taki trendy kolorek, gratuluję wyboru autka. Ja swojego odebrałem 15 maja - jest OK |
|
 |
Zerro [Usunięty]
|
Wysłany: 28-05-2009, 23:10
|
|
|
No też czytałem, że biały w tym sezonie jest glamour fotki na razie bez progów, dlatego też tylko przód i słabej jakości...
 |
|
|
|
 |
filippoz
Mitsumaniak The Scotsman

Auto: Lancer 1.8 Sedan Black
Zaproszone osoby: 1
Pomógł: 1 raz Dołączył: 28 Gru 2008 Posty: 535 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 29-05-2009, 09:16
|
|
|
Zerro, bardzo ładny bardzo. Trochę żałuję że nie poczekałem na białego ale było kilka Kzł różnicy w styczniu między rocznikami 2008/09. Z drugiej strony żałuję że kupiłem auto a nie choppera ale to inna historia.
Piękny ten biały gratulacje |
_________________ www.filipkrawczyk.pl
www.openphotography.pl |
|
|
|
 |
michaello
Forumowicz

Auto: Byl LANCER jest CIVIC X Hatch
|
Wysłany: 29-05-2009, 09:46
|
|
|
Zerro Czy dolna ramka chromowa to juz standard w modelu 2009, czy moze dodatek?
Chociaz... w bialym, gdyby tak dac czarna ramke sportowa na gore, czarny pas pod rejestracje, narozniki, wyglad bylby koszacy, prawie Evo!!!. |
|
|
|
 |
Zerro [Usunięty]
|
Wysłany: 29-05-2009, 23:55
|
|
|
michaello napisał/a: | Zerro Czy dolna ramka chromowa to juz standard w modelu 2009, czy moze dodatek?
Chociaz... w bialym, gdyby tak dac czarna ramke sportowa na gore, czarny pas pod rejestracje, narozniki, wyglad bylby koszacy, prawie Evo!!!. | Dodatek, też się zastanawiałem nad czarną sportową, ale stwierdziłem że tak jak jest to bardziej dostojnie wygląda
filippoz ja Tyle czekałem nie ze względu na kolor biały a ze względu na tapicerkę, bo jest beżowa ostatnio nawet ktoś musiał jej dotknąć bo myślał że skóra |
|
|
|
 |
mazin
Mitsumaniak 102 tys km przebiegu

Auto: Lancer SB '08 Inform
Pomógł: 12 razy Dołączył: 07 Lut 2009 Posty: 1218 Skąd: Nowy Sącz
|
Wysłany: 31-05-2009, 23:23
|
|
|
Zerro napisał/a: |
filippoz ja Tyle czekałem nie ze względu na kolor biały a ze względu na tapicerkę, bo jest beżowa ostatnio nawet ktoś musiał jej dotknąć bo myślał że skóra |
To zapodaj proszę zdjęcia tej tapicerki (deska, fotele, a także drzwi) - bardzo jestem ciekaw, jak to wygląda. |
_________________ Piszę poprawnie po polsku (no, staram się).
 |
|
|
|
 |
Pawcho
Forumowicz Pawcho
Auto: Lancer 1.8 SB Intense
Pomógł: 3 razy Dołączył: 05 Kwi 2009 Posty: 265 Skąd: Sieradz
|
Wysłany: 01-06-2009, 15:15
|
|
|
no wreszcie jutro jadę obejrzeć swojego miśka, pojutrze rejestracja i do końca tygodnia w garażu .Czerwony Intense sportback i cholery dostanę jak się potwierdzą Wasze słowa odnośnie lakieru ale w sumie co tam samochodem się jeździ a dopiero później patrzy/chociaż w przypadku miśka - patrzeć też warto/. |
|
|
|
 |
|
|