|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
filtr do cari po lifcie |
Autor |
Wiadomość |
Hagi
Forumowicz
Auto: carisma gdi 99 po lifcie
|
Wysłany: 08-06-2009, 20:20
|
|
|
dzięki za chęc niesienia pomocy ale w żadnym z wymienionych miejsc nie mają filtra do cari po lifcie.Więc pozostanie serwis lub Japaneze u którego cenna niewiele będzie się pewnie różniła |
|
|
|
 |
mlun
Mitsumaniak Fanatic of GDI

Auto: Carisma 98 GDI LS
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 30 razy Dołączył: 01 Sie 2006 Posty: 2834 Skąd: Otwock
|
|
|
|
 |
Student
Mitsumaniak
Auto: Avensis 1.8VVTi , 11r. Premium
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 44 razy Dołączył: 24 Cze 2005 Posty: 2986 Skąd: Marki
|
Wysłany: 08-06-2009, 22:31
|
|
|
Mam propozycję hardcorową:
Masz problem z filtrem to weź go tak zdemontuj aby nic nie filtrował czyli wywal wszelkie sitka i załóż nowe zewnętrzne sitko z siatki miedzianej albo nawet bez sitka załóż filtr i diagnozuj dalej.
I wtedy zobacz co jest.
Pewnie się okaże że to nie filtr.
Piszesz jeździłem trochę na rezerwie, JA zawsze dochodziłem do rezerwy i jak sie zapalała to po 20-50km tankowałem, przy zmianie filtra na 160tyś. środek był jak nowy.
Może to nie filtr tylko pompa (szkoda kasy na wróżby) mechaników. |
_________________ Avensis 1.8 T27 11r. 147KM Premium |
|
|
|
 |
tybur
Nowy Forumowicz
Auto: Carisma 1.6 2001
Kraj/Country: UK
|
Wysłany: 18-06-2009, 12:10
|
|
|
Apropo filtra, to wlasnie dzownilem do Japaneze i pytalem sie o cene, no to niestety, ale chyba znow poszedl do gory bo teraz wola 300 zl za niego.
kiepska sprawa |
|
|
|
 |
|
|