|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Czujniku oleum. Gdzie jesteś!? |
Autor |
Wiadomość |
Radeon
Forumowicz Radeon

Auto: Lancer 4g92, Galloper 2,5 TDI
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 6 razy Dołączył: 07 Paź 2008 Posty: 119 Skąd: dolny śląsk
|
Wysłany: 23-06-2009, 16:05 Czujniku oleum. Gdzie jesteś!?
|
|
|
Witam,wie kto, gdzie się sie znajduje czujnik ciśnienia oleju w moim miśku - 4G92
i jaki tam jest gwint?
Z góry dziękuję. |
_________________ Biorę udział w akcji: "Nie piszę poprawnie, ale sam reperuję swoje auto" |
|
|
|
 |
rosomak1983
Mitsumaniak werbalny terrorysta

Auto: Lancer GTi 2.0 Eclips 4x4 2.0T
Pomógł: 40 razy Dołączył: 06 Lut 2008 Posty: 7852 Skąd: Łańcut
|
Wysłany: 23-06-2009, 16:54
|
|
|
Witaj czujnik znajduje sie prawie pod aparatem zapłonowym. Gwintu nie pamietam (na oko to ma jakies 12). Od czujnik idzie oczywiscie kabel wiec raczej nie bedzie miał problemow ze znalezieniem.
BTW Widizałem ze chcesz sprzedac lancelota na allegro Jednak zostaje? |
_________________ Dzis jest pierwszy dzień reszty Twojego życia... Co z nim zrobisz zależy od Ciebie. Działaj!!!
-Tato czy ten samochod jest zepsuty ???
-Nie synku.... to Diesel.....
Life is 2 short to drive boring cars
6 bolt only...
Najczesciej o trolowanie oskarzaja same Trole gdy brakuje im argumentów do trolowania
 |
|
|
|
 |
Radeon
Forumowicz Radeon

Auto: Lancer 4g92, Galloper 2,5 TDI
Pomógł: 6 razy Dołączył: 07 Paź 2008 Posty: 119 Skąd: dolny śląsk
|
Wysłany: 23-06-2009, 23:41
|
|
|
NO CO TY to nie mój! Troche tego teraz jeździ...ale padaczki.U mnie wszystko śmiga.Wlaśnie ugryzlem dziś paski i rolki i kable i świece ...Jeju ale dramat z rozrządem, w Delcie bym już zrobił i poleciał na huba-buba .A tak misiek na osiedlu bez koła stoi na parkingu i czeka jutra.
Zabrałem się za niego solidnie, jutro po komorze silnika zatańczę z hamulcami(wszystkie wymienię)a jak juz wszystko bedzie git, to misiek dostanie prezent na dziesiąte urodziny-i właśnie, pytanie moje o czujnik związane jest z tym prezentem
...szukałem na forum gdzie jest ten czujnik(funkcja szukaj ) ale marne rezultaty.Natknąłem się na Twój temat z wadliwym czujnikem i już chciałem pisać do Ciebie na priva, a tu masz... |
_________________ Biorę udział w akcji: "Nie piszę poprawnie, ale sam reperuję swoje auto" |
|
|
|
 |
|
|