Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Bzyk_R1
01-12-2017, 20:04
Jak zdjąć pokrywę plastikową progu przy siedzeniach?
Autor Wiadomość
Janek 
Mitsumaniak

Auto: Outlander 2008 Intense
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 29-02-2008, 21:29   Jak zdjąć pokrywę plastikową progu przy siedzeniach?

Witam!

Mam takie nieco głupie pytanie: czy da się samemu zdjąć plastikową pokrywę z progu przy siedzeniach z przodu? Wpadło mi tam coś (czy to jakiś kamyczek, czy moneta), pewnie przez szczeline między tym plastikiem a tapicerką i teraz czasami tam lata przy hamowaniu czy przyspieszaniu. Ta pokrywa powinna stosunkowo lekko się zdejmować, bo raczej trzyma się tylko na jakiś zatrzaskach. Nie chce sam kombinowac, bo jeszcze złamie (mam takie ciągoty :wink: ) Więć jak ktoś ma pojęcie jak to zrobić, to prosze napisać. Dzięki z góry!

ps. jak nie wiadomo o co mi chodzi, to mogę zdjęcie wkleić.

Andy Lee
[Usunięty]

Wysłany: 30-06-2009, 20:08   

Śmiało możesz zdjąć listwę zaczynając od którejkolwiek strony. Po prostu ręką podważasz krawędź i "do góry". Pamiętając jednak że końcówka listwy ta jest włożona bodajże pod plastk osłaniający przestrzeń " pod nogami" Ale to żadem problem. Powinno wyskoczyć z zatrzasków. Ja to kilkakrotnie robiłem prowadząc kable czy to antenowy CB czy zasilania do DVD.

Odpowiedz do tematu