Przesunięty przez: Hubeeert 03-07-2006, 14:26 |
[CA1A 1.3] silnik krokowy przpustnicy |
Autor |
Wiadomość |
Paker [Usunięty]
|
Wysłany: 03-07-2006, 12:15 [CA1A 1.3] silnik krokowy przpustnicy
|
|
|
mam colta 1300 12V z 1994. na wolnych obrotach silnik "faluje". popsuty jest silnik krokowy i trybki z nim występujące. pilnie potrzebuję tej części nowej bądz używanej. proszę o kontakt.
nbartman@op.pl |
Ostatnio zmieniony przez Hubeeert 16-09-2007, 13:23, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 03-07-2006, 12:31
|
|
|
Czkawka postowa.
Przeniosłem Twój pierwszy post do Kupię/Sprzedam gdzie jego miejsce.
Zamieszczanie gdzie się się da postów na ten temat poskutkuje "zdenerwowaniem" moderatora i uzytkowników.
Co do silniczka krokowego - allegro nie jest głupią opcją. Z tego co widziałem w shoutboxie gdzie też pytałeś borecki odpowiedział Ci że pasuje silniczek krokowy od 4G92 czyli od 1,6 z tego samego modelu Miśka. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
josie
Mitsumaniak majsterklepka

Auto: Omega B 2.0
Pomógł: 167 razy Dołączył: 08 Kwi 2005 Posty: 2517 Skąd: Gdynia
|
Wysłany: 03-07-2006, 12:58
|
|
|
Nie twierdzę że mechanik źle wyregulował obroty, ale mało kto potrafi to zrobić w Mitsubishi.
Tutaj masz procedurę krok po kroku jak regulować Twój silnik. Do tego polecam czyszczenie przepustnicy.
Jak obroty falują to często właśnie silniczek krokowy je podnosi i zrzuca - widziałem na własne oczy w piątek:) |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 03-07-2006, 14:28
|
|
|
Połaczyłem conieco i jednak przeniosłem tutaj. Co prawda ba temat regulacji juz conieco było ale może jeszcze raz? |
Just think...
. |
|
|
|
 |
|