|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Mechanizm przedniej szyby |
Autor |
Wiadomość |
mnisiek1 [Usunięty]
|
Wysłany: 30-06-2009, 20:34 Mechanizm przedniej szyby
|
|
|
Witam,
ostatnio pojawił się problem z przednią szybą pasażera;/ zatrzymała się w połowie nie mogłem ani zamknąć ani otworzyć. Ponieważ nie miałem za bardzo czasu na naprawę odkręciłem szybę od prowadnicy i zablokowałem ją w pozycji zamkniętej. Linka się postrzępiła w każdą możliwą stronę. I teraz moje pytanie czy jest możliwość dorobienia takiej linki? czy może ktos ma na sprzedaż? czy raczej trzeba wymienić cały mechanizm czego wolałbym nie robić z oczywistych względów. Albo może ktoś się orientuje jaka jest długość,szerokość linki i jaki rodzaj mocowania bo niestety obecnie nie mam czasu na wyjmowanie całego mechanizmu, żeby to obejrzeć;/ z góry dzięki za pomoc |
|
|
|
 |
Hugo
Mitsumaniak srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 521 razy Dołączył: 06 Sie 2006 Posty: 21954 Skąd: Wolsztyn
|
Wysłany: 30-06-2009, 23:24
|
|
|
mnisiek1 jest mnóstwo tematów, w których podawane są wszystkie informacje, których potrzebujesz. Funkcja SZUKAJ u góry ekranu. |
|
|
|
 |
ann87
Forumowicz

Auto: Mitsubishi Lancer '93 1.6 v16
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 02-07-2009, 19:14
|
|
|
Przerabiałam to samo z tą samą linką. Po pierwsze musisz wyjąć starą linke, zarobione konce prawdopodobnie trzeba będzie odciąć. Idziesz do sklepu gdzie mają linki na metry/kilogramy kupujesz kawałek (mnie kosztowała ok 70gr) potem zostaje tylko odmierzyć linke i zarobić ograniczniki. Najpierw zarabiasz ten na środku zakaładasz, następnie końce i wszystko złożyć. Chwile zabawy z tym jest ale się da. |
_________________ Z idiotą się nie dyskutuje, najpierw zniży cię do swojego poziomu a potem pobije doświadczeniem! |
|
|
|
 |
|
|