|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: Hiszpan 13-07-2009, 00:13 |
[II 2.0 DID] Problem z nawigacja i mp3 |
Autor |
Wiadomość |
arturodh
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander 2.0 2008
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 07-07-2009, 21:30 [II 2.0 DID] Problem z nawigacja i mp3
|
|
|
Witam, jestem od wczoraj szczesliwym nabywca outlandera 2008 w wersji instyle navi. Od dealera dostalem insgtrukcje obslugi auta, ale nie ma w niej praktycznie nic odnosnie obslugi nawigacji. Generalnie chodzi o to ze nagrywam na plyty dvd okolo 2 giga muzyki w formacie mp3, z predkoscia 3x lub 8x. Odtwarzacz wyswietla checking disk a pozniej check disk. No i na tym sie konczy muzyki otworzyc sie nie da :/
Probowalem tez nagrywac na cd ale nagrywalem z predkoscia 52x i wtedy w ogole nie znajduje mi plyty, w przypadku plyty dvd chociaz ja widzi.
Mozliwe ze na plycie wsrod plikow mp3 gdzies zapalatal sie inny plik jpeg i txt. czy to moze byc przyczyna? w sumie jpegi powinien tez odtwarzac chyba?
ok juz zalapalem jak co trzeba zrobic temat zamkniety |
|
|
|
 |
|
|