|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: glina 29-05-2014, 13:40 |
Proszę o opinie na temat auta ;) |
Autor |
Wiadomość |
Karol_P88
Nowy Forumowicz
Auto: Nissan Primera 2.0
|
Wysłany: 16-07-2009, 11:10 Proszę o opinie na temat auta ;)
|
|
|
Siemanko,
Jestem nowy na forum i rozglądam się za jakimś autkiem, trafiłem na carisme
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C9241701 co możecie o niej powiedzieć?
Czy warto kupić za taką cenę? Na co zwrócić uwagę, czy ten silnik uchodzi za awaryjny? Jakie mniej więcej są osiągi i spalanie.
Każda wskazówka cenna, dzisiaj postaram sie pojechać i obejżeć ją. Na co zwrócić uwagę?
[ Dodano: 16-07-2009, 11:43 ]
OK nieaktualne więc niemusicie się wysilać. |
|
|
|
 |
Damian79
Nowy Forumowicz

Auto: Carisma ,Mazda 323c
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 16-07-2009, 13:34
|
|
|
Pierwsza sprawa to nie kupuj z powodu małego przebiegu bo gdyby był oryginalny to nikt by nie sprzedawał za takie pieniądze.Wygląda ładnie ale sprawdź pod plastikami w progach czy nic nie było spawane i pod tapicerką w bagażniku ,zajrzyj tez od góry czy w przednim zderzaku jest belka( u mnie nie było czyli po stłuczce)kolejna sprawa to po przekręceniu stacyjki kontrolki od ABS,poduszek i silnika powinny gasnąć w innych odstępach czasu(jeżeli kóraś gaśnie razem z inną to znaczy że coś jest walnięte i podpięte pod żarówkę od czegoś innego( u mojego ojca też w Carismie kontrolka od poduszek była podpięta pod tą od silnika i gasły razem) |
|
|
|
 |
select301
Nowy Forumowicz
Auto: nissan sunny '95
|
Wysłany: 17-07-2009, 10:26
|
|
|