Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Kupno nowego Lancera W-wa
Autor Wiadomość
MaciekCi 
Forumowicz

Auto: Lancer '09
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 29-05-2009, 12:44   

Uwex napisał/a:
MaciekCi - alarm to już chyba standart ?

Yyy, no właśnie tak sądziłem i myślałem, że jest w cenie. ;) Dzięki za przypomnienie, bo bym o takiej głupocie zapomniał ... Więc muszę negocjować alarm... No cóż, alarm, dywaniki, przeciwmgielne i czujniki to może być już całkiem sporo... Najwyżej z przeciwmgielnych zrezygnuje, bo rzadko z nich korzystam.

Trik -> Można przybajerować, ;) że jak się sprawdzi to może wezmę do firmy, tak powiedzmy... ze sto. :lol: A na poważnie to pewnie przy wesji 1.5 (w drugim wątku się nad tym zastanawiam) te cztery dodatki mogą być mało realne... Rozumiem, że Grafix jest sponsorem tego forum ? :mrgreen:

krzychu 
Mitsumaniak

Auto: Lancer 2.0 Int, Mazda CX-3
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 29-05-2009, 12:50   

MaciekCi napisał/a:
Rozumiem, że Grafix jest sponsorem tego forum ? :mrgreen:

Wypadało by się im dołożyć ale z tego co wiem na razie nas nie sponsorują....

MaciekCi 
Forumowicz

Wysłany: 29-05-2009, 12:58   

krzychu napisał/a:
Wypadało by się im dołożyć ale z tego co wiem na razie nas nie sponsorują....

Tak jak mówiłem, mi jest to zupełnie obojętne, czy kupię samochód w AutoGT czy Grafix, kupię tam, gdzie dostanę lepszą ofertę. ;) A co powiecie o Auto Test w Markach ?

Czytając ten wątek, zachwalany był Grafix, że ludzie nawet z całej Polski tam jeżdżą po Lancery... Ale póki co, nie widziałem tu żadnych niezwykłych promocji, jakie dał Grafix, za to od AutoGT już wiele widziałem. Czy mógłby ktoś powiedzieć co wynegocjował w Grafixie ? :)

krzychu 
Mitsumaniak

Wysłany: 29-05-2009, 13:04   

Myślę że Grafix daje zniżki mitsumaniakom indywidualnie (face to face) a nie otwarcie na forum. Ale niech się wypowie ktoś kto korzystał.

MaciekCi 
Forumowicz

Wysłany: 29-05-2009, 13:09   

krzychu napisał/a:
Myślę że Grafix daje zniżki mitsumaniakom indywidualnie (face to face) a nie otwarcie na forum. Ale niech się wypowie ktoś kto korzystał.

No to oczywiste, nawet kultura osobista tego wymaga. :) Pytam właśnie o to, co już ktoś zyskał. :)

Trik 
Mitsumaniak
1056/KMM

Auto: Lancer 1.5 invite '08
Wysłany: 29-05-2009, 13:22   

Sprzedawca napewno :wink:
Uzytkownik ciekawy pojazd, w zależności od pojemności stacje benzynowe i fiskus.
Trochę trudno jest podać jednoznaczną odpowiedź. Wszystko zależy od subiektywnego podejścia kupującego: co mi będzie przydatne i ciekawe co dostali inni? W zasadzie większość postów o targowaniu się przy zakupie podaje w 70% te same elementy wyposażenia praktycznego . Reszta to "fanaberie estetyczne" :D

gzesiolek 
Forumowicz

Auto: Mazda 6 GJ 2.5 AT
Wysłany: 29-05-2009, 14:28   

MaciekCi napisał/a:
A na poważnie to pewnie przy wesji 1.5 (w drugim wątku się nad tym zastanawiam) te cztery dodatki mogą być mało realne...

Ja dostałem dywanikix2(gum+welur), chlapacze, alarm i czujniki cofania... to tylko Ci przeciwmgielnych by braklo ;)

krzychu 
Mitsumaniak

Wysłany: 29-05-2009, 14:33   

Apropo przeciwmgielnych bo pewnie są podobnej klasy jak ja mam projekcyjne które do 1,6 w opcji kosztują 2000zł :shock: W poprzednim samochodzie często jeździłem na halogenach bardzo dobrze doświetlany pobocze (oczywiście używałem tylko na krętych drogach lub jak nikt nie jechał bo mnie strasznie denerwuje jak ktoś jedzie z przeciwka na halogenach) ale do rzeczy w moim Lancerze światła mijania świecą tak dobrze, a halogeny są ustawione tak żeby nie oślepiać kierowców z przeciwka do tego są tak nisko i wklęsłe że zawsze ubrudzone i w sumie nie ma potrzeby ich przez to stosować bo wiele nie dają... Jak bym wywalił 2000zł za opcję do 1,6 to by była to najgorsza inwestycja... Nie testowałem w POWAŻNEJ mgle ale ileż to razy mamy z taką do czynienia.

clash 
Forumowicz

Auto: Lancer Intense 1.8 2009
Wysłany: 16-07-2009, 21:11   

Cześć wszystkim!

jestem nowy.
własnie odesłałem podpisane zamówienie na nowego lancerka.
jestem zakochany :)

Piszę tutaj, ponieważ mieszkam w Warszawie.
jednak auto zamówiłem w Elblągu.

Negocjacje z nimi przebiły wszystko co mogłem znaleźć w stołecznym mieście. Dostałem:
- auto alarm
- anty napad
- komplet dywaników
- spoiler
- ubezpieczenie

A kupuję tego:
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C9007712

musiałem dopłacić za lakier metalik 19000zł

gzesiolek 
Forumowicz

Auto: Mazda 6 GJ 2.5 AT
Wysłany: 16-07-2009, 23:01   

clash napisał/a:
musiałem dopłacić za lakier metalik 19000

z drobinkami srebra czy jaki? :D

clash 
Forumowicz

Auto: Lancer Intense 1.8 2009
Wysłany: 17-07-2009, 09:05   

gzesiolek napisał/a:
clash napisał/a:
musiałem dopłacić za lakier metalik 19000

z drobinkami srebra czy jaki? :D

Hehe faktycznie wyszło na bogato z tym lakierem.
Odejmij jedno zero ;)

pekaes 
Forumowicz

Auto: Lancer Sedan 1.8 Invite
Wysłany: 17-07-2009, 18:26   

clash napisał/a:

Negocjacje z nimi przebiły wszystko co mogłem znaleźć w stołecznym mieście. Dostałem:
- auto alarm
- anty napad
- komplet dywaników
- spoiler
- ubezpieczenie

A ubezpieczenie dostałeś gratis?

casavetes 
Nowy Forumowicz

Auto: INVITE z CVT
Wysłany: 03-12-2009, 20:45   

Ja właśnie odebrałem swojego. Ze swoich doznań z dealerami polecam :

- Salon w Warszawie na Krasnobrodzkiej - tu odebrałem samochód i pod żadnym względem nie mogę złego słowa napisać na ich temat, dostałem dużo gratisów, sprzedawca był cierpliwy i pomocny. Dotrzymał wszystkich obietnic i terminów.

- Grafix w Białymstoku (choć jestem z Wawy, niestety nie mieli wersji jaką chciałem), wychodzą naprzeciw oczekiwaniom (dużo gratisów), są bardzo mili i najważniejsze: chcą sprzedawać samochody.

Nie mogę natomiast nic dobrego napisać o Auto GT na Bemowie (być może będę odosobniony). Nie było możliwości jazdy próbnej (nie wiem dlaczego). Pan sprzedawca (?) na odczepne zaproponował mi (jako gratisy) dywaniki i alarm i w ogóle jakoś mu przeszkadzałem ale na jego usprawiedliwienie dodam, że po prostu nie chciał mi sprzedać samochodu. Może uznał, że nie jestem godzien :wink:

banzajek 
Forumowicz

Auto: Mitsubishi Lancer Evo X GSR
Wysłany: 06-12-2009, 15:22   

Navynov napisał/a:
dyfuzor na kominek
co przez to rozumiesz?

raven31 
Nowy Forumowicz

Auto: Lancer
Wysłany: 15-12-2009, 16:29   

ja odebrałem swojego Mitsubishi Lancer Sportback 1.8 Invite w ubiegły czwartek (10.12.2009) i poki co jestem w 100% zadowolony.

Kolor: czarny :)

kupowałem w AutoGT na Bemowie i ... chyba nie mogę powiedzieć nic złego. Brałem samochód na firmę a zamawiałem jeszcze jako osoba prywatna (w listopadzie a start działalności 01.12.2009) - pomogli mi z papierami i poprawnym wystawieniem faktury. Nie mogę powiedzieć, że dostałem jakieś gratisy, bo o wszystko musiałem się upomnieć, ale widocznie dobrze się upominałem, bo wszystko co chciałem dodatkowo to mam.

Odpowiedz do tematu