|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Kupno Mitsubishi Pajero LONG 7 OSÓB, KLIMA, ALUFELGI 1996 r |
Autor |
Wiadomość |
Oceanos [Usunięty]
|
Wysłany: 12-07-2009, 09:27 Kupno Mitsubishi Pajero LONG 7 OSÓB, KLIMA, ALUFELGI 1996 r
|
|
|
Witam serdecznie.
Mam pytanie możecie doradzić czy warto się interesować tym autem w celu zakupu.Podam link do ogłoszenia i proszę o porady. Nadmieniam ze mam Pajero I i chciałbym kupić II nowszą od mojego.
Pozdro przy okazji dla wszystkich forumowiczów.
M.S.
Pajero 2.8 96r klima
[ Dodano: 14-07-2009, 16:44 ]
Witam.
Widzę, że poza przeglądaniem tego postu, nikt nie potrafi ani słowa napisać.
Chociażby, czy warto wogóle takiego longa shoguna kupować.
Pozdro. |
|
|
|
 |
barciuu
Nowy Forumowicz
Auto: pajero 2 99 2,8
|
Wysłany: 16-07-2009, 08:11
|
|
|
Witam.
Uważam że cena jak za przekładkę z angola dość wysoka. (chyba ze to nie przekładka )
Na zdięciach autko wygląda dość ciekawie, ale to są tylko zdięcia. Jeżeli jesteś zainteresowany to nie pozostaje ci niec innego jak tylko jechać do włocławka. Ja w poszukiwaniu swojego autka zjęździłem całą polskę i okazało się że autka które na zdięciach prezentowały sie najlepiej okazywały się kupą gó...a.
A co do longa to osobiście uważam że warto.(oczywiście jeżeli masz potrzebę wozić więcej niż jedną osobę) Ja kupiłem jakiś czas temu i nie żałuje. Często podróżuje z rodziną i po przesiadcę z plaskatego kombi do longa jeździ nam się poprostu fantastycznie choć może nieco wolniej. I ta radość z możliwości terenowych.
Pozdrawiam.
barciuu |
|
|
|
 |
Oceanos [Usunięty]
|
Wysłany: 17-07-2009, 03:39
|
|
|
Dzięki serdeczne już nie będe jechał bo znalazłem tutaj w okolicy longa. No zobaczymy.
Trochę się bałem że to shogun i ci goście z komisu nie chcieli nawet odpisać na moje pytania. Na zdjęciach prezentuje się okazale faktycznie ale co tam dalej jest to nie wiem. Zrezygnowaliśmy z tego.
Pozdrowienia. |
|
|
|
 |
Sk00tie [Usunięty]
|
Wysłany: 21-07-2009, 13:36
|
|
|
I dobrze, szkoda przebijać oryginalny układ kierowniczy, dziewice chodzą najlepiej. |
|
|
|
 |
|
|