|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przymiarka do Pajero III |
Autor |
Wiadomość |
robert_o
Nowy Forumowicz
Auto: jeszcze nie Mitsubishi
|
|
|
|
 |
Sk00tie [Usunięty]
|
Wysłany: 21-07-2009, 13:39
|
|
|
Z tego co wiem to Gene ma Dakara, mnie trudno powiedzieć ale wygląda na czołg warty swej ceny. |
|
|
|
 |
slawas1
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 2002
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 1 raz Dołączył: 05 Lut 2009 Posty: 39 Skąd: gorzów wlkp.
|
Wysłany: 21-07-2009, 13:46
|
|
|
jesli miałbym doradzić to unikałbym jak ognia aut sprowadzonych i sprzedawanych przez handlarzy
chyba że jeśli masz możliwość to wyjazd samemu za miedze po auto
kupione w polsce, od pierwszego właściciela - tego bym szukał |
|
|
|
 |
Sk00tie [Usunięty]
|
Wysłany: 21-07-2009, 13:52
|
|
|
Prawdę rzeczesz ojcze przeorze. |
|
|
|
 |
Szyszkowa
mod Pajero seek&destroy

Auto: Pajero 3,2 DiD
Pomógł: 15 razy Dołączył: 25 Mar 2007 Posty: 308 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 22-07-2009, 12:04
|
|
|
Sk00tie napisał/a: | Z tego co wiem to Gene ma Dakara, mnie trudno powiedzieć ale wygląda na czołg warty swej ceny. |
Gene ma Pajero, ale model Sport- który ma niewiele wspólnego z Pajero III.
[ Dodano: 22-07-2009, 12:14 ]
slawas1 napisał/a: | jesli miałbym doradzić to unikałbym jak ognia aut sprowadzonych i sprzedawanych przez handlarzy
chyba że jeśli masz możliwość to wyjazd samemu za miedze po auto
kupione w polsce, od pierwszego właściciela - tego bym szukał |
Aż tak bym nie demonizował- to w jakim stanie jest samochód i co o nim ktoś mówi nie zależy od zawodu osoby sprzedającej, ale od jego uczciwości.
Fakt faktem, że auto warto przed zakupem dokładnie sprawdzić, a nie wierzyć na słowo- obojętnie czy kupujemy od handlarza czy od emeryta |
|
 |
Sk00tie [Usunięty]
|
Wysłany: 22-07-2009, 12:14
|
|
|
Kolejny raz potwierdza się przysłowie żeby mówić za siebie. Wybaczcie za szerzenie bredni. |
|
|
|
 |
Gene
Mitsumaniak shoot & destroy

Auto: Pajero Sport Dakar '06
Pomógł: 115 razy Dołączył: 13 Lis 2006 Posty: 3775 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 24-07-2009, 07:26
|
|
|
Robert_o witaj na forum. Mam nadzieje, ze poczytales troche tematow w tym dziale. Najgorzej jest trafic taka zapuszczona sztuke. Wtedy doprowadzenie auta do stanu bezproblemowej uzywalnosci jest kosztowne.
Najgorsze sa awarie drogich podzespolow nie dajacych sie naprawic. Za nowe trzeba slono placic. Za uzywane mniej ale nie ma gwarancji jak sie beda spisywac. Uwaznie sprawdzaj i pytaj o wszystko wlasciciela. Z upatrzonym samochodem podjedz na sprawdzenie do serwisu z komputerem.
Ostatnio kilku kolegow z forum dokonalo zakupu i takze mieli sporo watpliwosci.
Powodzenia
Sk00tie nic sie nie stalo. Wszyscy sie mylilmy i uczymy. Na stronie Pajero Owners Club Polska w dziale "Technika" sa pokazane modele Wagonow i Sportow. Mozna sobie porownac. |
_________________ C'est La Vie suckers
 |
|
|
|
 |
slawas1
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 2002
Pomógł: 1 raz Dołączył: 05 Lut 2009 Posty: 39 Skąd: gorzów wlkp.
|
Wysłany: 29-07-2009, 13:53
|
|
|
[quote="Mikrusek"] Cytat: |
Aż tak bym nie demonizował- to w jakim stanie jest samochód i co o nim ktoś mówi nie zależy od zawodu osoby sprzedającej, ale od jego uczciwości.
Fakt faktem, że auto warto przed zakupem dokładnie sprawdzić, a nie wierzyć na słowo- obojętnie czy kupujemy od handlarza czy od emeryta |
to super że spotkałeś się z uczciwymi handlarzami
ja niestety nie mogę tego o sobie powiedzieć a mam do czynienia z nimi często
generalna zasada jest prosta, czy to kupno w kraju, za granicą, w komisie czy od prywatnego człowieka - jeśli nie jesteś w stanie sam ocenić stanu auta zleć to mechanikowi, znajomemu który ma pojęcie albo oddaj do serwisu |
|
|
|
 |
|
|