|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Malowanie felg - jaki kolor |
Autor |
Wiadomość |
sla
Forumowicz

Auto: Inne
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 22 razy Dołączył: 27 Mar 2005 Posty: 2882 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 29-07-2009, 22:48
|
|
|
Maciek napisał/a: | świat byłby "szary" gdybyśmy mieli jednakowe gusta. |
To prawda, ale przynajmniej dobrze że domorośli desain'erzy są jednak w mniejszości i ich prace nie wywołują zbytniego aplauzu. Bo tak jak gusta są różne to coś może być zrobione ze smakiem lub wręcz przeciwnie. |
|
|
|
 |
Maciek
Mitsumaniak MICHU-BUCZY :)

Auto: Gal 00' EA5A Avance
Pomógł: 10 razy Dołączył: 23 Paź 2005 Posty: 3205 Skąd: Szczecin
|
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
Pomógł: 89 razy Dołączył: 15 Kwi 2005 Posty: 9211 Skąd: s kątowni
|
Wysłany: 29-07-2009, 23:04
|
|
|
maciek,a czemu nie zaciski na czerwono ? vide jak w bandycie ( rowniez czarnym ) |
|
|
|
 |
Maciek
Mitsumaniak MICHU-BUCZY :)

Auto: Gal 00' EA5A Avance
Pomógł: 10 razy Dołączył: 23 Paź 2005 Posty: 3205 Skąd: Szczecin
|
|
|
|
 |
puntspusy
Forumowicz

Auto: CBO SuperCharger i CSO
|
Wysłany: 30-07-2009, 06:57
|
|
|
seb_pl napisał/a: | PUNTSPUSY a chcesz to malować ze sciągniętymi oponami? |
no kolego ma byc pro zrobione, wiec sciagasz opony i ciezarki ktore sa na felgach, przygotowujesz felgi i wtedy malujesz
ja zdecydowalem sie na czarna fele i jakis ladny ciemny niebieski na zaciski, czerwony to jednak wiocha
capelush chodzilo mi o przyciemnienie lamp malujac je od zewnetrznej strony a nie o przyciemnienie tego "szkla" od wewnatrz, w mojej prostej metodzie niema zadnej filozofii a efekt jak mowilem jest fajny zwlaszcza jesli masz czarny kolor lakieru |
_________________ too much of my life is spend on the weekend
byly:Trabant 601 kabrio homemade malowany sprayem, Trabant 601 od inwalidy z przyspawanym pretem do pedalu sprzegla, Wartburg 353 Kombi wlasnorecznie malowany, Wartburg 353 z szyberdachem, Biała Łada 2103 z wadliwa instalacja elektryczna, Mitsubishi Colt A150 z tylnym nadkolem przebitym przez amortyzator, VW Passat B2 Kombi diesel pieknie chodzil na oranzadzie, Mitsubishi Colt C50 dojechal i wrocil z UK, Laguna I RHD przerobiona na LHD, Fiat Uno z najglosniejszym tlumikiem swiata sprzedany osobie gluchoniemej, Mitsubishi Lancer CBO 4G92 -kompresor z mercedesa M62, Honda Civic EG5- zawor spotkal sie z tłokiem, Seiceto 900 sciagnalem opone z felgi bez zdejmowania kola, Nissan Almera 2,2 di, Lancer CSO -do teraz,Mitsubishi Colt 2008 do teraz |
|
|
|
 |
seb_pl
Mitsumaniak

Auto: Lancer Sport kombi 2.0 `05
Kraj/Country: UK
|
Wysłany: 30-07-2009, 10:02
|
|
|
Problem w tym że nie mam zapasowych felg i będę musiał się przed tym w nie zaopatrzyć. Puntspusy a czym będziesz je malować7Bo wydaje mi się że zwykły spray nie nada się do tej roboty,poza tym trzeba to zrobić tak żeby przetrwały sól w zimie |
|
|
|
 |
puntspusy
Forumowicz

Auto: CBO SuperCharger i CSO
|
Wysłany: 30-07-2009, 12:27
|
|
|
tz u mnie to wyglada tak ze na zime mam stalowki a chce pomalowac felgi na ktorych sa letnie opony,..
na poczatku tego tematu pisalem ze ma byc to zrobione pro wiec sam ! sprajem ! odpada !
dam to szwagrowi do pomalowania ktory jest lakiernikiem
jesli niemasz komu tego dac to kazdy zaklad lakierniczy za ok 200-250zl ci 4 felgi prysnie |
_________________ too much of my life is spend on the weekend
byly:Trabant 601 kabrio homemade malowany sprayem, Trabant 601 od inwalidy z przyspawanym pretem do pedalu sprzegla, Wartburg 353 Kombi wlasnorecznie malowany, Wartburg 353 z szyberdachem, Biała Łada 2103 z wadliwa instalacja elektryczna, Mitsubishi Colt A150 z tylnym nadkolem przebitym przez amortyzator, VW Passat B2 Kombi diesel pieknie chodzil na oranzadzie, Mitsubishi Colt C50 dojechal i wrocil z UK, Laguna I RHD przerobiona na LHD, Fiat Uno z najglosniejszym tlumikiem swiata sprzedany osobie gluchoniemej, Mitsubishi Lancer CBO 4G92 -kompresor z mercedesa M62, Honda Civic EG5- zawor spotkal sie z tłokiem, Seiceto 900 sciagnalem opone z felgi bez zdejmowania kola, Nissan Almera 2,2 di, Lancer CSO -do teraz,Mitsubishi Colt 2008 do teraz |
|
|
|
 |
seb_pl
Mitsumaniak

Auto: Lancer Sport kombi 2.0 `05
Kraj/Country: UK
|
Wysłany: 30-07-2009, 13:02
|
|