|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Pytanie o części do rozrządu. |
Autor |
Wiadomość |
hadrian [Usunięty]
|
Wysłany: 03-08-2009, 17:36 Pytanie o części do rozrządu.
|
|
|
Kupiłem części do rozrządu w "japan Car", ale chyba się naciąłem. Czy jest możliwe, żeby pasek Mitsuboshi był produkowany w Singapurze? W sklepie facet szybko pokazał mi trzy gwiazdki i schował do paczki z opisem Nipparts, dopiero w domu wszystko obejrzałem na spokojnie. Czy popmpa wody z Nipparts jest coś warta (miała być GMB)? |
|
|
|
 |
Chooper
Mitsumaniak

Auto: MZR 2.0 DOHC
Zaproszone osoby: 3
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 03-08-2009, 19:54
|
|
|
idź do sklepu w z markową sportową odzieżą i popatrz na metki. Ot marketing i oszczędności. |
_________________ MZR 2.0 DOHC (2005) LF-DE 110 KW
Mini Cooper R55s - 1.6T - 120 KW |
|
|
|
 |
misza116
Mitsumaniak
Auto: EA5A 99 czarny szatan SE
|
Wysłany: 11-08-2009, 14:11
|
|
|
Jednak Pan Malik rządzi Dzwoń, przynajmniej będziesz wiedział za co płacisz |
|
|
|
 |
lukaszpl
Mitsumaniak ..::Grim Reaper::..

Auto: Carisma GDI LX
|
Wysłany: 09-11-2009, 02:32
|
|
|
A ja mam z kolei inne pytanie ... przymierzam się do wymiany rozrządu w moim CA4A.
Karta dopiero będzie się wyrabiać, mam takie pytanie czy ktoś z Łodzi pomógłby mi w zakupie części w IC?
Rabat widzę dosyć fajny, więc czemu z niego nie skorzystać.
Jeżeli komuś nie zrobi to problemu, to prosiłbym o kontakt przez PM, resztę ustalimy na gg albo telefonicznie.
Który z oddziałów w Łodzi polecacie? na stronie IC widzę 3, najbardziej pasowałby mi ten na Zachodniej.
Ewentualnie czy ktoś pożyczyłby mi kartę? oczywiście klubową nie kredytową
zapewniam, że karta wróci do właściciela w umówionym miejscu i terminie
Jeszcze mam pytanie o uszczelnienie wału i wałka, czytałem że je też trzeba wymienić.
Będą mieli takie coś na stanie żeby za jednym zamachem to nabyć?, w katalogu tego nie znalazłem.
Zakupy będę robił w przyszłym tygodniu albo pod koniec tego tygodnia. |
_________________ Carisma GDI LX '98 125KM - srebrna strzała
Colt GLXi 1.6 16V '95 113KM - biały miś R.I.P.
 |
|
|
|
 |
|
|