|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Szyszkowa 14-02-2010, 15:40 |
[PajeroII] pajero hak |
Autor |
Wiadomość |
sylwester
Nowy Forumowicz pajero 3.5 V6 24V
Auto: pajero 3.5 V6 24V
Kraj/Country: Germany
|
Wysłany: 12-08-2009, 17:22 [PajeroII] pajero hak
|
|
|
WITAM MITSUMANIAKÓW.Jestem NOWY... korzystałem już z porad forum .Zamontowalem w pajero long shogun 98' hak ,proszę o pomoc -czy w pajero jest wtyczka do podlączenia inst.elektr. haka a jeżelj nie to gdzie najlepiej się wpiąć podpięcie do lamp traktuje jako ostateczność. Z góry dziękuje temat pewnie już był omawiany ale w dostępnych postach nic nie znalazłem |
|
|
|
 |
Oceanos [Usunięty]
|
Wysłany: 12-08-2009, 23:18
|
|
|
Witam .
Schematy podłączenia gniazda przyczepy do haka, brałem z elektroda.pl Tam są na forum opisy i zdjęcia jak podłączyć.
Pozdro |
|
|
|
 |
sylwester
Nowy Forumowicz pajero 3.5 V6 24V
Auto: pajero 3.5 V6 24V
Kraj/Country: Germany
|
Wysłany: 13-08-2009, 21:42
|
|
|
OK ....mam org. gniazdo z wypuszczonymi przewodami potrzebuje rady -gdzie te przewody podpiąć w aucie ,co drugie pajero ma hak więc myślałem że może jest jakaś org. kostka ,lub miejsce najbardziej odpowiednie ,wpinanie do lamp często kończy się dyskoteką... |
|
|
|
 |
|
|