Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: glina
29-05-2014, 13:40
Cari DID 1.9
Autor Wiadomość
yanek68 
Nowy Forumowicz

Auto: Carisma DID `02
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 19-08-2009, 16:13   

Co racja, to racja Robson1014 nie ma co się przejmować na zapas - są przecież banki, provident :biggrin: .
Strzała!
Janusz

[ Dodano: 19-08-2009, 16:59 ]
No cóż Drodzy Forumowicze:
gulgulq, Tomashi, angopl, abel73, byczeks, Colto, LEWY, Berec, robson1014 -
dziekuję Wam za pomoc, cenne uwagi i poświęcony czas.
Przychodzi taki moment, gdy należy przejść do czynów. Po niedzieli wstępnie jestem umówiony z gościem na finalizowanie transakcji i pewnie będę becoł za swoją dwieścieszóstką, bo będę musiał ją odstąpić... :cry:
W jaki sposób kontaktować się dalej z Wami, gdybym miał jeszcze jakieś zapytanie, bądź chciałbym się pochwalić nabytkiem, czy wykonać pierwsze zabiegi konserwacyjne? Pytam, bo jestem nowicjuszem na forum w ogóle i widać to pewnie na podstawie techniki tworzenia postów... :oops: Pozdrawiam Janusz

byczeks
[Usunięty]

Wysłany: 19-08-2009, 17:52   

Jeżeli będziesz miał problem (oby nie było takiej potrzeby) albo jakieś pytania, to pisz na forum w odpowiednim temacie. Na pewno uzyskasz na tym forum wszelką niezbędną pomoc w zakresie użytkowania samochodu oznaczonego "trzema diamentami".
A na początek załóż temat ze zdjęciami swojego samochodu w dziale "Nasze miśki". Tam też możesz dopisywać historię swojego samochodu. Wszyscy chętnie będą śledzić Twoje przygody z Miśkiem :mrgreen:

yanek68 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 19-08-2009, 23:38   

Ok. Dziękuję byczeks za info. Mam problemy z siecią na moim lapku, dlatego sztukuję z komórki. Pozdrawiam wszystkich MitsuŚwirów na Mitsuforum vale Janusz

gulgulq 
moderator
Służbowo. Na statek.

Auto: i30
Wysłany: 20-08-2009, 07:06   

to ja dopisze jeszcze trzy grosze: narazie nie gratuluje zakupu miśka bo jeszcze go niema ale gratuluje już :) aktywnego uszczestnictwa w społeczności mitsumaniaków

odnośnie forum to:
-zapisz sie do regionalnego grupy, przywitaj tam - moze znajdziesz ziomków z tarnowa do wspolnych spotkań i dzielenia sie wrażeniami nie tylko o Cari :)
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewforum.php?f=57
- wiekszosc problemów z autkami jest juz opisana, rozwiązana i wytłumaczona - kwestia cierpoliwości i poszukania w dziale technicznym Cari:
http://forum.mitsumaniaki.pl/index.php?c=11
- możesz swoja Cari wyposażyć w ładne klubowe gadżety jaka ramki, pod tablicę, breloczki, naklejki itp oraz siebie w bluzy, polary, naszywki, kubki:
- http://forum.mitsumaniaki.pl/viewforum.php?f=93

a niema to jak pić poranną kawę z klubowego kubka :twisted: :twisted:

- zapisz sie do klubu - dostaniesz kartę klubową i numerek i dzieki temu np. wiele rabatów - choc zasadniczo to bardzo rzadko się korzysta bo Cari sie nie psuje :mrgreen: :mrgreen:
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewforum.php?f=15

i nie bój się pisać - mamy moderatorów którzy albo przeniosą temat, albo scalę albo pokierują tam gdzie trzeba :)
i tak na koniec nadmienie że tak naprawdę Twój silnik w przyszłej Cari to disel francuski :P (wiec nostalgia za peugotem niepotrzebna :D :D ) i takie same silniki spotkasz choćby w reno scenic, laguna i volvo - i czasem w sewisie Reno więcej powiedzą co boli w sercu Cari niż w Mitsubishi :)

kupujepolskieprodukty.pl

yanek68 
Nowy Forumowicz

Wysłany: 20-08-2009, 11:16   

Dzięki Gulgulq. Do klubu oczywiście się zapiszę, ale nie chcę być jakimś podrabianym klubowiczem z wirtualnym samochodem :biggrin: Jak tylko kupię autko-to jak w dym. Mam problemy z siecią stąd zwłoka w odpowiedzi...
Poza tym czasem trzeba jeszcze coś innego robić...

Dzięki jeszcze raz

Pozdrawiam Janusz

P.S. Gdy będziesz w Rzeszowie, to pozdrów ode mnie ,,Kasię"

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi