|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Colty i Miragi w innych wersjach |
Autor |
Wiadomość |
tomusn
Mitsumaniak

Auto: Colt Z34A 6AMT
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 106 razy Dołączył: 08 Maj 2005 Posty: 3975 Skąd: Żnin
|
Wysłany: 20-07-2006, 11:15 Colty i Miragi w innych wersjach
|
|
|
Proszę o informacje o Coltach/Mirage w innych wersjach, mogą być zdjęcia, mam na myśli np.
Colt/Mirage CJO (?), USA, sedan, silnik 1.5, rocznik 1992(!)
coś takiego:
url jak ktoś nie dowierza |
_________________ Tomek
Colt Colt Colt
 |
|
|
|
 |
cimon102 [Usunięty]
|
Wysłany: 20-07-2006, 12:24
|
|
|
Tomek, ten mirage na twej fotce na 100% nie jest z 1992roku.Widocznie jakiegos babola ktos napisal. Z tego co ja wiem, mirage wizualnie to colt-seadn i tyle.Wiec ten na fotce ryjek ma od CJO czyli po 1996roku.Najczesciej montowane motorki to 1,5, a mirage najwiecej smiga za wielka woda.Duzo fotek znajdziesz na www.cardomain.com Pozdrawiam
ps.Byly tez w wersji cabrio |
|
|
|
 |
zorza [Usunięty]
|
Wysłany: 20-07-2006, 15:47
|
|
|
Hmm.... Chyba ja mam inną wersję i to taką jak piszesz. Sedan i silnik 1.5 ale niby 1994 rok produkcji. Ma na karoserii logo chlaystera. Jest colt i ontario i plymouth. Nie bardzo wiem jak mozna tu zdjecia dodac bo ze 4 sztuki srednio zrobione ale mam. Podobno to amerykanska wersja a wlascicielką jego jestem od 3 tyg. wiec sama chetnie poczytam o innych wersjach
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|