|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
problemy ze skrzynią w MSS POMOCY |
Autor |
Wiadomość |
Dudo [Usunięty]
|
Wysłany: 21-07-2006, 12:56
|
|
|
JCH napisał/a: | Hubeeert napisał/a: | Cos tam możemy pomóc jako Oficjalny Klub |
Doprawdy
edit:
Ale jak najbardziej - napisz który to seriws. Pewnie Elbląg albo Olsztyn no bo Biały to raczej nie |
W Eblągu na serwis Miśka to bym złego słowa niepowiedział, zapytaj ludzi z Gdańska gdzie jeżdzą.
A w Elblągu jest dużo innych serwisów do których jeżdziłem i nie będę jeżdził:
-Skoda
-Opel
-Seat
-Wolkswagen
-Ford |
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 101 razy Dołączył: 23 Maj 2005 Posty: 8078 Skąd: Bytom
|
Wysłany: 21-07-2006, 18:14
|
|
|
Dudo napisał/a: | JCH napisał/a: | Ale jak najbardziej - napisz który to seriws. Pewnie Elbląg albo Olsztyn no bo Biały to raczej nie |
W Eblągu na serwis Miśka to bym złego słowa niepowiedział, zapytaj ludzi z Gdańska gdzie jeżdzą. |
Nie chodziło mi o to, że serwisy w Elblągu lub Olsztynie to partacze - bo tego nie wiem, tylko geograficznie są położone najbliżej miejsca zamieszkania autora postu. Stąd to przypuszczenie, że to jeden z tych serwisówa nie np. Biały, do którego jest pewnie 2 x dalej.
Jeżeli można było odnieść inne wrażenie to przepraszam.
edit:
Zresztą odpowiedź już się pojawiła, że to Olsztyn. |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
|
|