Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Cyfrowa TV
Autor Wiadomość
Dziaders
[Usunięty]

Wysłany: 02-09-2009, 18:40   

A ja mam N.
I wg. mnie jeżeli komuś zależy na programach HD a ma już TV z hdmi to nie ma nic lepszego. Od 10 m-cy mam dekoder z nagrywaniem - rewelacja! :biggrin:
Łatwość nagrywania itp. :wink:
Oczywiście nie ma rozwiązań idealnych tez czasami narzekam na zestaw programów w pakietach.

skull 
Forumowicz

Auto: Mitsubishi Grandis 2,4 MiVEC
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 03-09-2009, 10:21   

widzę temacik TV Sat :biggrin: oj temat rzeka :wink: były kiedyś dobre czasy jak wszystkie platformy miało się na jednym tunku i to za free :mrgreen: ja miałem C+ jak można było podbijać kartony,teraz to niech wsadzą swoją ofertę...no wiadomo gdzie :mrgreen: Aktualnie bazuję na tunerze ferguson FX7600+moduł CP,daje mi możliwości edytowania list programów do tego tysiące programów zagranicznych kodowanych i niekodowanych :wink: a te HD to niech sobie w buty wsadzą,jak będzie prawdziwe HD to pomyślę o nowym TV i Tunerze :mrgreen:

deenbe
[Usunięty]

Wysłany: 03-09-2009, 11:26   

skull napisał/a:
a te HD to niech sobie w buty wsadzą,

no na CP to prawdziwego HD nie ma:)

skull 
Forumowicz

Wysłany: 03-09-2009, 11:57   

pod prawdziwym HD chodziło mi o Full HD :wink: w temat HD lepiej nie zagłębiać się,bardzo zagmatwane zagadnienie :) Nasze rodzime platformy cyfrowe są ogólnie marne pod każdym względem :( a cenią się uuuu :biggrin: to im najlepiej wchodzi :mrgreen:

deenbe
[Usunięty]

Wysłany: 03-09-2009, 12:08   

ja mam n'ke i nie narzekam za 38zl mam w hd: tvp hd, tvn hd, mgm hd, nsport, eurosport hd, eurosport 2 hd i tymczasowo nFilmHD i nFilmHD2(jak skonczy sie to wezme za 9,90).

Jezeli chodzi ci o 1920x1080p to na Hotbirdzie nie doczekasz sie nidgy tego....

A w 1080i wiele kanalow nadaje.

skull 
Forumowicz

Wysłany: 03-09-2009, 12:34   

w N kiedyś nie potrafili mi odpowiedzieć na infolinii w jakiej rozdzielczości nadają HD:)))
Oni nadają w ogólnie pojętym HD:)))cokolwiek to oznacza:)))

keston 
Nowy Forumowicz

Auto: Lancer
Wysłany: 09-09-2009, 13:09   

Zaletą N jest niewątpliwie największa liczba kanałów w HD, tylko czy wszystkie je oglądamy? Ja jestem klientem TP i telewizji u nich, może mniej kanałów w tym high definition czy jak to sie pisze ale VoD jest z którego regularnie korzystam.. o wiele bardziej cenie sobię ta usługę niż niewielką różnice w jakości któej i tak bym nie zauważył bo plazmy nie mam ;)

arturro
[Usunięty]

Wysłany: 09-09-2009, 13:35   

wlasnie dzis pojawil sie kolejny kanal HD na N-ce tj. Animal Planet (kilka dni temu pojwil sie kanal National Geographic WILD HD) wiec jak ktos lubi ogladac jak lwy zjadaja antylopy lub temu podobne obrazki to ma teraz w HighDefinition (nawet jesli to jest marny HD to i tak lepszy niz najlepszy SD).

[ Dodano: 09-09-2009, 13:37 ]
keston napisał/a:
Zaletą N jest niewątpliwie największa liczba kanałów w HD, tylko czy wszystkie je oglądamy?

akurat sa tak dobrane ze ja ogladam wszystkie oprocz filmowych bo nie mam wykupionego pakietu.

jaca71 
Mitsumaniak

Auto: Lancer 2.0 ES '09
Wysłany: 11-09-2009, 07:51   

Mój "pełny pakiet w N" czyli kanały do 99 kosztuje dokładnie tyle co pakiet komfort teściów w Cyfra+. Jedyna znacząca różnica w ofercie to brak MiniMini u mnie (to jest największy minus N-ki) na plus Cyfry+. Reszta to same minusy. Jakość nadawania Cyfry+ poniżej jakiejkolwiek przyzwoitości i brak HD w tym pakiecie. Jednym słowem jeśli nie ma zapędów na Ekstraklasę to nie widzę powodów by ubierać się w Cyfrę+.

j-rules 
Mitsumaniak
devil inside

Auto: Lancer 93 sedan GLXi 1.6 4g92
Wysłany: 18-09-2009, 18:25   

U nas N zostaje na kolejny rok. Dodali fajne Animalskie HD. Mamy dwa pakiety Sport i ten z Discovery. W pelni wystarcza. LM jak ktos lubi to brac N i sie nie zastanawiac bo nie dosc ze w HD to jeszcze kilka meczykow do wyboru.
Oprocz tego programy nadawane w nSport badziewne, duzo roznych konfrontacji w ktorych to goscie w studiu probuja sie wybic a wychodzi im to zenujaco..

Cyfre+ chcialbym ze wzgledu na Speedway, ale jakos dam rade bez tego.
Zreszta w dzisiejszych czasach TV schodzi na drugi plan..

Odpowiedz do tematu