|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[II 2.0 DID] SPALANIE NOWYCH OUTLANDEROW? |
Autor |
Wiadomość |
dab
Mitsumaniak

Auto: OUTLANDER 2.0 D-ID
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 2 razy Dołączył: 02 Mar 2009 Posty: 917 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 04-09-2009, 15:24
|
|
|
U mnie obecnie przebieg to 13,5tys km....a spalanie ani nie maleje ani nie rosnie, jakbym nie jezdzil zawsze zawiera sie ponizej 10l/100km - bariera ktorej podczas jazdy nie przekroczylem
Generalnie na codzien pokazuje mi miedzy 8,5 a 9,5 |
_________________ Pozdrawiam
dab
 |
|
|
|
 |
mitsu00
Mitsumaniak
Auto: VOLVO XC70 AWD '13
Kraj/Country: Sweden
Pomógł: 34 razy Dołączył: 10 Lut 2009 Posty: 4355 Skąd: Sztokholm, Szwecja
|
Wysłany: 04-09-2009, 17:31
|
|
|
Mój palił równomiernie do 50 tys. Od czasu zmiany mapy na 190 KM tj.przy 50 tys., wymianie wszystkich filtrów,nowym oleju etc. srednie spalanie powolutku mi maleje i jak ostatnio w trasie wyniosło 6,7 l/100 km. generalnie nie cisne auta i jeżdze w trasie główniena tempomacie z prędkością 90-110 km/h. Przy plynnej jeździe spala mi około 7 litrów. Ostatnio jak bylem w Alpach i cisnąłem dość mocno w górach to paliłśrednio 8-8,5. Uczucie niesamowite jak dizelek na stromych podjazdach zostawia w tyle benzyniaki
Pozdrawiam |
_________________ Pozdrawiam
Dominik |
|
|
|
 |
|
|