W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
Just think... .
Ostatnio zmieniony przez Hubeeert 25-04-2007, 12:21, w całości zmieniany 2 razy
MICU [Usunięty]
Wysłany: 23-06-2006, 12:31
I wszystko jasne. Musze powiedzieć, że firma autocc jest szybka i sprawna. Niestety fani Misiów nie znajdą tam pomocy. Taka odpowiedź otrzymałem na zapytanie o L200:
Dzień dobry,
W odpowiedzi na Pana maila, chciałabym poinformować, że niestety nie sprzedajemy samochodów marki
Mitsubishi.
Możemy Panu zaproponować : Audi, Skodę (Octavię II oraz Superb), Mercedesa B-klasy, Lexusa, KIĘ
(Sportage, Sorento), Nissana (Pathfinder, X-Trail, Patrol, Navara), VW (Touareg, Touran i Passat),
Volvo, BMW, Jeepa, Chryslera, Renault (wszystkie modele, prócz Clio i Megane z silnikiem
benzynowym), Toyotę RAV, Land Cruiser i inne samochody z naszego katalogu dostępnego na
www.autocc.pl
W oczekiwaniu na odpowiedź z Pana strony, przesyłam wyrazy szacunku.
Beata Posłuszny
Cleiocars
Szkoda
Pinio [Usunięty]
Wysłany: 31-07-2006, 14:47
Jestem początkujący na forum i nie wiem czy w odpowiednim dziale zadaję pytanie, ale spróbuję. Interesuje mnie L200 w wersji sport. Nie mogę nigdzie znaleźć osiągów po zmianie mocy do 160KM (spalanie, przyspieszenie itp.). Z góry dziękuję
Just think... .
Pinio [Usunięty]
Wysłany: 31-07-2006, 16:00
Dzięki za informację, ale tam są dane tylko dla wersji z silnikiem 136KM. Szukałem w sieci ale nic nie znalazłem.
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
Wysłany: 31-07-2006, 16:03
No to zadzwoń i sie zapytaj - kontakt na stronie - Jackie czyli Jacek Łukaszewski chętnie Ci odpowie na pytania. Ale ale - nie dziś właśnie wrócił z urlopu i ma urwanie j***c
Just think... .
Auto: Eclipse Cross PHEV
Kraj/Country: Polska Pomógł: 15 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 3599 Skąd: Białystok
Wysłany: 31-07-2006, 17:31
Wezwany się stawiam do tablicy, przyczną dla której nie znalazłeś informacji o osiągach 160 konnego L200 jest.....jej brak. Otóż wiemy, że prędkość max. wzrosła do coś koło 170 km/h, nie wiemy natomaist ile czasu zajmuje temu autu jej osiągnięcie. Tak naprawdę to tylko jazda próban da ci odpowiedź czy to jest auto dla Ciebie czy też nie.
Pozdrawiam
Jeszcze raz dziękuję. Podzwoniłem tu i tam i dowiedziałem się, że testy tego silnika są dopiero robione i najprawdopodobniej będą w przyszłym tygodniu.
Pozdrawiam
Patrol [Usunięty]
Wysłany: 31-07-2006, 18:53
Jackie napisał/a:
Tak naprawdę to tylko jazda próban da ci odpowiedź czy to jest auto dla Ciebie czy też nie.
Zgodzę się... Tym bardziej, że sporo osób twierdzi, że odczucia z jazdy są o wiele lepsze, niż mogłyby na to wskazywać suche informacje z katalogów.
Auto: Eclipse Cross PHEV
Kraj/Country: Polska Pomógł: 15 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 3599 Skąd: Białystok
Wysłany: 31-07-2006, 19:04
Pinio napisał/a:
najprawdopodobniej będą w przyszłym tygodniu.
Mocno bym na to nie liczył Spróbuj najpierw 136 KM, wg mnie nie ma sensu wydawać dodatkowej kasy. Samochód jest dynamiczny i dobrze sobie radzi.
pozdrawiam
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
Wysłany: 31-07-2006, 22:45
Jackie napisał/a:
Zapytaj Crensha dalczego
I czemu sam napisał
Auto: Nissan Navala
Just think... .