Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: witek.w-wa
07-12-2007, 01:37
Zakup 3000GT/Stealth
Autor Wiadomość
laptop
[Usunięty]

Wysłany: 30-07-2006, 14:39   Zakup 3000GT/Stealth

Witam, chcę zakupić Mitsu 3000GT lub Stealtha. Mam kilka pytań, intereuje mnie wersja twin turbo:
1. Ile ten samochód pali
2. Jakie jest faktyczne przyspieszenie i prędkość maxymalna
3. Często się psuje? I co się najcześciej psuje
4. Na co zwracać uwagę przy zakupie.

Interesuje mnie wersja 92, 93rok z otwieranymi oczkami, mam sentyment do tego:)

Simones
[Usunięty]

Wysłany: 31-07-2006, 01:38   

AAAaaahahahahahahahahaha no witaj laptop, jesli Ty na tym forum to faktycznie tylko w tym dziale i w wersji TWIN turbo (szkoda ze nie bylo TRIPLE turbo nie?) :lol: :lol: :lol: Widzisz jaki ten swiat maly 8) Nie dajcie mu kupic takiej bestii, on z probe juz kota dostawal, a co dopiero 3000GT :twisted: Nie no zartuje, ja Ci wiele w tym nie pomoge (bo Galant zapewne nie bardzo Cie interesuje :P ) ale jak sie ladnie usmiechniesz do chlopakow to moze Ci pomoga, powodzenia stary!
BTW, nie mogles sie podlaczyc pod istniejacy juz watek? Tu Cie pewnie nie zjada tak jak by to zrobiono na FPKP, tymbardziej ze jako nowicjusz jestes w okresie ochronnym (forum jest naprawde baaardzo user friendly, co mi sie zreszta osobiscie baaardzo podoba) aczkolwiek to nieznaczy, ze mamy tu smiecic - patrz kilka tematow nizej. (na powyzsza uwage pozwolilem sobie jako iz juz sie znamy z innego forum :mrgreen: )

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 31-07-2006, 01:54   

Simones, :twisted: Ty już okres ochronny masz za sobą więc bez OT proszę.
laptop, pomysł fajny z zakupem ale
Nie Stealth - niby to samo ale jednak nie
VR4 czyli Twin Turbo - w Polsce to w 99% będa zajeżdżone trupy. Szukaj, dawaj namiary na forum - chłopaki pomogą. W Kupię/Sprzedam był chyba jeden do kupienia - poszukaj.
Dane katalogowe tez na forum gdzieś były.

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

laptop
[Usunięty]

Wysłany: 31-07-2006, 09:44   

Czesc Simones - co tu robisz?? Heh. Ja tu lepiej nie pisze po co mi to auto i co probe ze mna przezywa. Ale wracjaąc do wątku, danych szukałem, ale się różnią, więc najpewniejsze beda te od użytkownikow. Wlasnie bardzo się boje zakupu twin turbo bo przeciez te auta na pewno lekko nie mialy, a nie chce kupic padalca i w nieskonczonosc do niego dokladac. Myslalem nad przywozka z DE, co prawda planuje zakup dopiero na zimie lub wiosne ale warto się wcześniej rozglądnąć.

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Wysłany: 31-07-2006, 10:02   

laptop napisał/a:
Myslalem nad przywozka z DE, co prawda planuje zakup dopiero na zimie lub wiosne ale warto się wcześniej rozglądnąć.

I to jest najzdrowsze podejście do tematu. Witek w-wa (user tego forum) tak zrobił i jest zadowolony - tyle że on kupił 3000 jeszcze na gwarancji ;-)

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

laptop
[Usunięty]

Wysłany: 31-07-2006, 10:18   

Kurcze a mnie interesuje tylko wersja ze swiatelkami otwieranymi pod kolor nadwozia... Z wlotaami z boku i tą ładną lotką... Czerwone czarne lub żółte, mam wymagania:)

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Wysłany: 31-07-2006, 10:38   

Szukaj na mobile.de - i nastaw się na to że lepiej długo szukac niż kupić padło...

Thomas Jefferson said:
Just think...

.

Simones
[Usunięty]

Wysłany: 31-07-2006, 20:40   

No jak co ja tu robie, kliknij GALerie w mojej stopce to bedziesz wiedzial czym sie teraz 4litery wozi :D BTW rowniez popieram zakup z zachodu (to wlasnie cudenko co mam obecnie tez jest z reichu i to najlepszy moj nabytek jak do tej pory... szkoda tylko ze polskie drogi szybciej beda ten stan zmieniac, ale trudno). Aha i prawde mowiac ja swojego tez znalazlem na necie, wiec jak sie okazuje nie wszystkie auta on-line to padaki lub po przejsciach.

Odpowiedz do tematu