Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[E33A 2.0] jakie klocki hamulcowe ??
Autor Wiadomość
Simones
[Usunięty]

Wysłany: 02-08-2006, 21:42   

Tez wymienilem kiedys (tyle ze w Probe) na Ferodo Premier, pamietam dokladnie, ze bylem w szoku, pierwsze hamowanie stanalem deba prawie tak ogromna roznica byla i potwierdzam ze brudasy to znich tez sa swoja droga, alu byly czarne, szczegolnie po "OS-ach" :wink:

swees 
Mitsumaniak

Auto: Volvo V60 CC T5 2018
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 02-08-2006, 21:44   

EBC (czarne) to klocki klasy Ferodo - dobrze hamują, ale pylą.

Meteo - jeżeli Woking to klasa Kaszajamy, to jest super! ja pamiętam, kiedyś w E33 daaaawno temu miałem kasze z przodu - jak się hamowało ze 160km/h, to przy 100km/h to już nawet nie było zwalnianie - po rozebraniu hamulców okazało się że klocki były pięknie zeszklone...

nie rozumiem tylko jednego - pytasz jakie klocki warto kupić, a i tak słuchasz rad pana ze sklepu, który chce się pozbyć towaru z półki...

pozdr

Meteo
[Usunięty]

Wysłany: 02-08-2006, 21:59   

ja sluchalem Waszych rad na forum i poszedlem do sklepu z zamiarem kupienia klockow FERODO ale koles w sklepie powiedzial ze u niego nie dostane tych klockow i ze on mi moze sprzedac te albo jakiej jeszcze inne ....... nie mialem jak widac duzego wyboru a kupic musialem , pytalem w drugim sklepie to samo FERODO NIEDOSTEPNE :(

shovel
[Usunięty]

Wysłany: 02-08-2006, 22:08   

jesteś ze śląska, więc co za problem napisać do sweesa albo do mnie, ferodo są praktycznie w każdym dobrym sklepie... a w każdym większym mieście jest inter-cars gdzie gdzie dostaniesz te klocki od ręki.

edit:
galant E33 na ferodo - 95 km/h do 0
(widać w którym miejscu się światła zapalają)

Meteo
[Usunięty]

Wysłany: 02-08-2006, 22:35   

do shovel : dzieki za zaoferowanie pomocy ( nastepnym razem tak zrobimy ) no niestety w Zawierciu nie moglem ich dostac mimo szczerych checi , zobaczymy jak te sie beda sprawowac , pozdro dla wszystkich

link nie dziala....

swees 
Mitsumaniak

Auto: Volvo V60 CC T5 2018
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 02-08-2006, 22:41   

kliknij prawym i daj zapisz element docelowy

pozdr

Meteo
[Usunięty]

Wysłany: 02-08-2006, 22:42   

dzieki za kolejna rade :)