Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: glina
29-05-2014, 13:43
[Cari 1.6] Wstępna ocena
Autor Wiadomość
Chudy23
[Usunięty]

Wysłany: 08-10-2009, 21:59   [Cari 1.6] Wstępna ocena

Witam serdecznie już od jakiegoś czasu poszukuje Carismy 1,6 z lat 98-00, mam dowas Mitsumaniaki prośbę o wstępną ocenę tego autka http://otomoto.pl/mitsubi...-C10061457.html
Właściciel niby przez pomyłkę zaznaczył że ma ABS ale od razu się do tego przyznał, zauważyłem też że z tyłu na rancie bagażnika jest małe wgniecenie.
Proszę o szybką opinie speców od Carismy czy warta jest w ogóle zachodu i ceny.

Pozdrawiam :|

mis_smis 
Mitsumaniak

Auto: BRAVO 1,9, grandis 2.0 DID 05
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 08-10-2009, 22:20   

kolego jakichś większych zastrzeżeń nie mam sprawdź sobie przód auta albo wina zdjęć albo coś dłubane (gril, kierunki jakoś krzywo może zdjęcia) no i te naklejki bee wgniotka z tyłu w kiepskim miejscu nie jakiś odpicowany typu bierz mnie oczami a nie rozumem :)

Robson86 
Forumowicz
Life is a Race

Auto: Carisma GDI Elegance
Wysłany: 08-10-2009, 22:22   

w przebieg nie uwierze, wiadomo kazdy ma swoje zdanie...
Zdjecia sa jakby telefonem robione z max 2mpx chyba :? Niezwyt wyrazne, zeby cokolwiek powiedziec. Do tego sa niezbyt wielkie...
Nie chce namieszac nic a czego nie jestem pewien. Z tych zdjec nic nie powiem, ale uogolniajac mysle ze mozna by podjechac i zobaczyc ja na zywo w jakim jest stanie.
Pozdroo

Saqu 
Mitsumaniak

Auto: Nissan s13, BMW e39
Wysłany: 08-10-2009, 22:32   

Beznadzieja, że włączył światła, utrudnia to widok przedni, żarówka z tyłu jest spalona :P
Zdjęcia kiepsko jakościowo i za bardzo nie można nic konkretnego powiedzieć, warto podjechać zobaczyć ją dokładniej.

Chudy23
[Usunięty]

Wysłany: 08-10-2009, 22:36   

no dzięki za drobne opinie :roll: Robson dla mnie przebieg też taki jakiś ale w dzisiejszych czasach naprawdę trudno o uczciwość :-X już tyle miejsc zwiedziłem gdzie były oferowane właśnie Cari że powoli wątpię czy coś znajdę :( , oglądałem też przez przypadek Cari z roku 99 no cóż jak ktoś podłużnice i poduszki silnika malował ocynkiem w sprayu :shock: to się nazywa uczciwość.
Pozdrawiam

mis_smis 
Mitsumaniak

Auto: BRAVO 1,9, grandis 2.0 DID 05
Wysłany: 08-10-2009, 23:00   

masz rację przebieg mało realny ale tego na zdjęciach nie widać trzeba zobaczyć na żywo co mówi kiera lewarek ..... bo liczniki się mylą :D powodzenia

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi