Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Czy posiadacze Miśków się pozdrawiają?
Autor Wiadomość
Sk00tie
[Usunięty]

Wysłany: 19-05-2009, 13:15   

Z przykrością zawiadamiam iż w Krakowie poranne pozdrawianie nie znajduje odwzajemnienia. Może to jej urok...może to niedokimanie hyhy. Ja tam zawsze machnę, nic nie tracę - to jak wpuszczanie klienterii z podporządkowanej - ktoś musi to uczynić by dzień stał się przyjemniejszy.

Pozdrawiam serdecznie pixelowo. :wink:

estewes28 
Forumowicz

Auto: mitsubishi pajero 2.8 td
Wysłany: 05-06-2009, 02:27   

ja również macham i pixelowo pozdrawiam. :mrgreen:

Bartek 
Mitsumaniak
friendly admin

Auto: A161, EC5W, GF6W, A03A
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 05-06-2009, 07:47   

Jak jeżdżę Legnumem jestem dość często pozdrawiany - oczywiście jak tylko zauważę - odpozdrawiam

Outlander III '14
Galant 1600 L '82
Legnum VR-4 '99
Space Star '14
Space Wagon '99 V6 - 24 :twisted: sprzedany :(

nie no ty zawsze powiesz co wiesz, a jak nie wiesz to i tak powiesz, bo przecież trzeba [coś] napisać by Ralal_Szczecin

Piratem drogowym się nie rodzi - piratem drogowym się umiera

polaff 
Mitsumaniak

Auto: *
Wysłany: 07-06-2009, 12:54   

ja również pozdrawiam kierowców aut 4x4 ale rzadko z wzajemnością :?: :arrow: :cry:

joebar 
Mitsumaniak

Auto: Montero 3.8 V6
Wysłany: 18-07-2009, 18:02   

Kilka razy spróbowałem, ale efekt był taki, że ludzie zwalniali bo myśleli, że stoi policja z radarem :lol: . Także dałem sobie spokój.

A 
Mitsumaniak

Auto: Yaris d-4d
  Wysłany: 18-07-2009, 23:20   

acinski napisał/a:
Zatem upartym trzeba być i z uporem maniaka tradycję wdrażać.

uporem MITSU- maniaka ;) Jeśli poznam na drodze, że to mitsu jedzie, to pomacham... obiecuję

Sk00tie
[Usunięty]

Wysłany: 20-07-2009, 12:22   

Ostatnio w trasie Kr-Gdynia tam i z powrotem machałem migałem długimi ale odpowiadały mi tylko migania fotoradarów. And then - I lol'd.

jw1900 
Mitsumaniak

Auto: Pajero V98
Wysłany: 20-07-2009, 22:21   

We wrocku kilka razy juz widzialem Pinina na KR-ach, niestety nie bylo szans na nawiazanie kontaktu wzrokowego - oczy wszystkich wewnatrz twardo utkwione w sygnalizatorze swietlnym nad jezdnia :)

polaff 
Mitsumaniak

Auto: *
Wysłany: 21-07-2009, 14:13   

ja u siebie ambitnie wdrażam zasadę z mitsu pozdro ale tylko z pojarkami i puki co coraz większe sukcesy:)))))

Sk00tie
[Usunięty]

Wysłany: 21-07-2009, 14:58   

jw1900 jak Boga kocham przysięgam że to nie ja! hyhy

joebar 
Mitsumaniak

Auto: Montero 3.8 V6
Wysłany: 21-07-2009, 22:06   

Może trzeba wymyślić jakiś umówiony znak sygnał. :lol:

pathrow 
Forumowicz

Auto: PAJERO III 3,2 DID LONG AUT
Wysłany: 27-07-2009, 10:01   

Bawiłem w ten weekend na śląsku i pozdrawiałem kilka pojarek ale tylko zdziwienie za kierownicą widziałem :)

Myslę, że jak wszyscy zaczną to propagować to i pozytywnych efektów będzie więcej :wav:

jw1900 
Mitsumaniak

Auto: Pajero V98
Wysłany: 16-09-2009, 05:33   

Po przezyciu -n- nieudanych prob wymuszenia odwzajemnienia kiwania/machania ;) dalem spokoj. Po czym niedawno nieoczekiwanie zostalem obdarowany machaniem z drugiej strony (we wrocku, pojarka na warszawskich numerach), o czym.. jako ze bylem gdzies zapatrzony, zostalem poinformowany po fakcie przez siedzaca obok zonke :-|

Efekt:
1) wniosek moj taki, ze nie jest jednak chyba tak zle z tym pozdrawianiem (machanie chyba lepsze od migania swiatlami, ktore wywoluje u niektorych objawy paniki)
2) wznawiam proby pozdrawiania :)

pozdr,

tomquat 
Forumowicz

Auto: Pajero V78 automat
Wysłany: 17-09-2009, 08:58   

jw1900 napisał/a:
niedawno nieoczekiwanie zostalem obdarowany machaniem z drugiej strony (we wrocku, pojarka na warszawskich numerach), o czym.. jako ze bylem gdzies zapatrzony, zostalem poinformowany po fakcie przez siedzaca obok zonke :-|

i zaraz ktoś z Wa-wy napisze, że machał, ale w Wrocławiu to nie pozdrawiają :mrgreen:

Mi zdarzyło się wymienić "uśmiechowe spojrzenia" w kilku spotkaniach MITSUbiszowych, ale to w ruchu miejskim, przy wolnej jeździe. Miło było, ... tylko nie mam pewności czy te uśmiechy to z racji marki auta, czy może ze mnie się ktoś smiał? :P

gołąb 
Mitsumaniak

Auto: Lex Ls430 , VW Calif exclusive
Wysłany: 11-10-2009, 15:30   

Ja sobie tak myślę że może Pajero po prostu jeszcze nie jest na tyle kultowym autem żeby się ich kierowcy pozdrawiali.Choć szkoda,bo to taki miły i podbudowujący znak :p I jeśli chodzi o auto to myślę,że w pełni na to zasługuje-przeca historia tego auta jest bardzo bogata i sięga nie powiem czasów prehistorycznych,ale bardzo dawna...Na pewno nie miałem problemów z pozdrawianiem gdy jeździłem swoim drugim oczkiem w głowie(jest takie jedno odmienne zdjęcie w mojej galerii),tam z daleka widziałem życzliwe,uśmiechnięte mordy i wystawione ręce :mrgreen: .Swoją drogą w miśku też będę próbował,ale jak na razie na wa-wie coś mozolnie to odwzajemnianie idzie :wink:

Odpowiedz do tematu