Przesunięty przez: Gene 15-10-2009, 08:16 |
[3.2 DID] Nadkola plastikowe kół tylnych |
Autor |
Wiadomość |
kula
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 14-10-2009, 23:28 [3.2 DID] Nadkola plastikowe kół tylnych
|
|
|
Witam koleżanki i kolegów?
Ponieważ moje Pajero jest przeznaczone do jazdy w ternie, a nie chcę mieć problemów z korozją to poszukuję plastikowych nadkoli tylnych do Pajero III r. produkcji 2005. NIestety farycznie auto nie jest w nie wyposażeno. Także Mitsubishi nie oferuje tego jako dodatkowe wyposażenie. Może ktoś wie gdzie takie elementy można kupić lub od jakich modeli lub marek, można je łatwo dostosować.
Pozdrawiam |
Ostatnio zmieniony przez Gene 15-10-2009, 08:26, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Berni
Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi Pajero 3,0 v6
Pomógł: 11 razy Dołączył: 19 Sie 2008 Posty: 368 Skąd: Kraków
|
Wysłany: 15-10-2009, 00:52
|
|
|
Kolego- jak już znajdziesz cokolwiek i zamontujesz -to masz tylko kolejnego klamota w aucie a między blachę i plastik woda i tak wlezie i korozje spowoduje-podjedź na jakąkolwiek konserwacje wysmarują podwozie bitumexem albo inna smoła a jak zrobią porządnie to masz spokój na lata- a jak jest tak jak napisałeś że służy do jazdy w terenie to jednego klamota do urwania będziesz miał mniej- |
|
 |
Gene
Mitsumaniak shoot & destroy

Auto: Pajero Sport Dakar '06
Pomógł: 115 razy Dołączył: 13 Lis 2006 Posty: 3775 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 15-10-2009, 08:25
|
|
|
Kula witaj na forum.
Prosze spokojniej pisz, Twoj post wyglada jakby pisala go osoba w duzym stresie. Mam tez pewne podejrzenie, ze to nie chodzi o nadkola tylko o poszerzenia blotnikow.
Jesli sie myle to takie nadkola mozna kupic/zamowic w sklepach sieci dealerskiej Mitsubishi. Moze faktycznie nie sa w katalogu dodatkowego wyposazenia. Ta czesc jest seryjnie montowana.
Oczywiscie za nowe znajac zycie zaplacisz majatek. Proponuje zapytac Eskapade lub Zbyszka M. Oni powinni cos zaradzic na nadkola jak i na poszerzenia. |
_________________ C'est La Vie suckers
 |
|
|
|
 |
kula
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi
|
Wysłany: 15-10-2009, 21:25
|
|
|
Nie interesują mnie poszerzenia błotników. Dla mnie to zbędny element. Potrzebuję nadkoli plastikowych. A co do montażu seryjnego to sprawdzałem w salonie we Wrocławiu i usłyszałem, że nic takiego fabrycznie nie przewidziano jak również jako wyposażenie dodatkowe. Ale dzięki za namiary na Eskapade i Zbyszka M. A nerwy - spakowałem w konserwy i posłałem na eksport |
|
|
|
 |
Gene
Mitsumaniak shoot & destroy

Auto: Pajero Sport Dakar '06
Pomógł: 115 razy Dołączył: 13 Lis 2006 Posty: 3775 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 15-10-2009, 22:13
|