|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
carisma 98 gdi lx - ver.titanium... |
Autor |
Wiadomość |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 16-10-2009, 15:38
|
|
|
demeone napisał/a: | Dwa auta będą miały takie same oznaczenie a i tak się różnią wyposażeniem. |
dokladnie, bo to sa tylko oznaczenia co auto ma seryjnie np. GL ma lusterka niepolakierowane a GLX ma lusterka w kolorze - to mowi katalog, ale kazdy sobie mogl doposazyc w cokolwiek,
dlatego proba dociekania co jaka wersja ma na wyposazeniu jest jak wrozenie z fusow. |
|
|
|
 |
barthez2183
Mitsumaniak 01354/KMM

Auto: Carisma 1.9 DID, XF106.460
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 17-10-2009, 00:56
|
|
|
arturro, z tym że GLX ma lusterka w kolorze pozwolę sobie nie zgodzić się z Tobą,ja mam GLX,dwóch moich kumpli też i żaden z nas nie ma lusterek w kolorze,poza tym nawet wyposażenie każdy ma inne. |
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
 |
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 17-10-2009, 12:01
|
|
|
barthez2183 napisał/a: | arturro, z tym że GLX ma lusterka w kolorze pozwolę sobie nie zgodzić się z Tobą,ja mam GLX,dwóch moich kumpli też i żaden z nas nie ma lusterek w kolorze,poza tym nawet wyposażenie każdy ma inne. |
o fcuk, to tylko byl PRZYKLAD!! na litosc Boska,
dobra koncze swoje wypowiedzi w tym temacie bo nie prowadza do puenty. |
|
|
|
 |
|
|