Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: harpagan
12-10-2007, 21:27
Wkładka do zamka
Autor Wiadomość
piorek
[Usunięty]

Wysłany: 04-08-2006, 21:43   

Mozna wymoczyc w nafcie, ale najpierw zdemontuj uszczelke bo ja nafta moze zabic

TNT 
Mitsumaniak

Auto: Toyota AYGO
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 04-08-2006, 22:13   

Na poprzednim zlocie dostalem od Grzeska takie smieszne cudo co sie nazywa KLUCZ CHEMICZNY stalo stalo az kupilem Hanie i tez nie dalem rade otworzyc bagaznika kluczykiem (a czasem trzeba) wymontowalem wkladke spryskalem ze 3x wytarlem zamontowalem i jak nowa potem tylko olej w sprayu i po klopocie.
Pomóż komuś Ty, ktoś pomoże Tobie - Mitsumaniaki Assistance

Kryspian
[Usunięty]

Wysłany: 05-08-2006, 08:47   

Dzieki, spróbuje coś z tym zrobić mam nadzieje ze coś pomoże bo nie zawsze chce mi sie biegać do kabiny otwierać bagażnik. A samą wkładke da się jakoś rozłóżyć czy nie??

Krzyzak 
moderator mitsumaniak
uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Wysłany: 06-08-2006, 20:36   

Oczywiście, że się da - przecież jakoś ją złożyli :)
Ja rozbierałem na czynnikie pierwsze stacyjkę - a jak wiesz ten sam klucz wchodzi do stacyjki duuużo głebiej ;)

szpala85 
Mitsumaniak

Auto: dwie skarbonki
Wysłany: 17-08-2006, 15:18   

ja w colcie zrobilem sobie centralny i po klopocie , a bagaznik podlaczylem tez do centralnego ( bo muj centralny ma 2 kanaly , jeden do zamykania/otwierania , drugi dodatkowo do czegos tam :wink: ) no i wykorzystalem ten drugi do klapy bagaznika (musialem na allegro kupic dodatkowy silownik ten specjalny) jakos to zmontowalem i dziala do dzisiaj :wink: podchodze i wciskam se pilot , a tu bagaznik sie otwiera :mrgreen: troche cyniarsko :mrgreen: ale zawsze to lepsze niz podchodzic z kluczykiem i krecic :mrgreen: pozdro

Odpowiedz do tematu