Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Galant z Puław - prośba o oględziny po drodze (prosi Gdańsk)
Autor Wiadomość
Ladapis 
Forumowicz

Auto: Nissan Sunny N14, Mazda 626 GD
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 25-10-2009, 14:12   Galant z Puław - prośba o oględziny po drodze (prosi Gdańsk)

Witajcie;
Jestem z Gdańska i od dłuższego czasu szukam Galanta. Ostatnio znalazłem jednego w Puławach, ale to ode mnie prawie 500 km. Czy ktoś z Was, ma może po drodze jadąc do pracy i mógłby wjechać i go obejrzeć? Auto zostało ponoć kupione od właściciela, miało w Niemczech regenerowane tylne nadkola oraz maskę po autostradowych kamykach. Więcej robót blacharskich ponoć nie było, a całość jest podobno w świetnym stanie. Podaję linka, a jeśli ktoś mógłby... to proszę o kontakt na PM, abym był wtedy pod telefonem, mógł oddzwonić i porozmawiać.

Z góry dziękuję :-)

Oto link:
http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C10116438

Mitsubishi Galant 2.0 16VSPORTeditione Z NIEMIEC
Cena (brutto): 12 900 PLN / 3 025 EUR (do negocjacji)
Typ: Kombi
Informacje:
Rok produkcji: 1999, 196 000 km, Skrzynia biegów: manualna, Moc: 136 KM (100 kW), Pojemność skokowa: 2000 cm3, benzyna, czarny-metallic, Liczba drzwi: 4/5,
Dodatkowe wyposażenie:
ABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, alufelgi, centralny zamek, autoalarm, poduszka powietrzna, radio / CD, wspomaganie kierownicy, immobiliser, welurowa tapicerka, światła przeciwmgielne, przyciemniane szyby
Dodatkowe informacje:
pierwszy właściciel, serwisowany w ASO, sprowadzony, bezwypadkowy
Opis pojazdu:
Witam posiadam do sprzedania świeżo sprowadzone MITSUBISHI GALANT w limitowanej wersji SPORTedytione typu kombi z silnikiem 2.0 16V i przebiegu 196 tysięcy kilometrów potwierdzony książką serwisową. Wnętrze pojazdu wyjątkowo zadbane nie posiada żadnych przetarć tapicerki jak tez wypaleń.W MITSU nie były palone papierosy.Posiada na wyposażeniu m.in.
-4 x airbag (2 czołowe 2 boczne)
-Klimatyzacja (Klima tronik)
-ABS
-Aluminiowe felgi
-Wspomaganie kierownicy
-Centralny zamek + pilot
-4 x elektryczne szyby
-Elektrycznie sterowane lusterka
-Elektryczna regulacja świateł
-Halogeny
-Regulacja wysokości fotela kierowcy
-Dzielona tylna kanapa+ podłokietnik
-Radio CD
-Książka serwisowa
-Fabrycznie przyciemnione szyby
-Relingi dachowe
Zainteresowanych proszę o kontakt pod numer telefonu 798-578-019.Pozdrawiam
Dane kontaktowe
Polska , Puławy (woj. lubelskie),
tel.: +48 0-798-578-019

Spoxik 
Mitsumaniak
Autko z duszą

Auto: Galant EA2A 1997r.
Wysłany: 26-10-2009, 22:50   

Witam!

Od razu mogę Ci napisać, że (o ile się nie mylę) galant SE powinien mieć inne kierunkowskazy więc mógłbym stwierdzić, że był bity z przodu, lub poprzedni właściciel zmieniał deske :mrgreen: , druga rzecz to trochę na zdjęciach tylna klapa różni się kolorem od reszty nadwozia, ale to może być złudzenie optyczne. Moge pojechać na tygodniu (środa, czwartek) i obejżeć go choć spróbuj dać to ogłoszenie na "Kupie galanta" tam Ci mogą wiecej powiedzieć z samych zdjęć a nawet jeśli przyjedziesz go sprawdzić to jedź z nim gdzieś na stację lub bierz ze soba jakiegoś mechanika...

PS. Jak masz możliwość i kontakt z gościem to poproś też o VIN (chłopaki na forum w minute-pięć Ci go rozszyfrują) i w razie czego powiedzą czy tu też jest wszystko ok!!
Ostatnio zmieniony przez Spoxik 26-10-2009, 23:08, w całości zmieniany 1 raz  

Kmer 
Mitsumaniak
Arek

Auto: EA5W 2,5 V6 24 SE Automat
Wysłany: 26-10-2009, 23:05   

Spoxik napisał/a:
(o ile się nie mylę) galant SE powinien mieć inne kierunkowskazy więc mógłbym stwierdzić, że był bity z przodu,

mylisz się,przedliftowe SE miały pomarańczowe kierunki,
Spoxik napisał/a:
druga rzecz to trochę na zdjęciach tylna klapa różni się kolorem od reszty nadwozia, ale to może być złudzenie optyczne.

to nie jest zludzenie optyczne,wszystkie galanty w kombi maja tylna klape i zderzak w innym odcieniu,sedanczyki maja zderzaki w innym odcieniu,
Spoxik napisał/a:
spróbuj dać to ogłoszenie na "Kupie galanta"

temat jest już w dziale "Chce kupić galanta"

Spoxik 
Mitsumaniak
Autko z duszą

Wysłany: 26-10-2009, 23:18   

Kmer napisał/a:
Spoxik napisał/a:
(o ile się nie mylę) galant SE powinien mieć inne kierunkowskazy więc mógłbym stwierdzić, że był bity z przodu,

mylisz się,przedliftowe SE miały pomarańczowe kierunki,

Dzięki za poprawienie.

Kmer napisał/a:
Spoxik napisał/a:
spróbuj dać to ogłoszenie na "Kupie galanta"

temat jest już w dziale "Chce kupić galanta"

Hehe, o ten dział właśnie mi chodziło...

Pozdrawiam

Ladapis 
Forumowicz

Wysłany: 26-10-2009, 23:37   

Dziękuję Kmerku, że jesteś ze mną wszędzie ;-)
Nie wiedziałem, że ten inny odcień to standard... Widziałem go prawie zawsze, ale zrzucałem albo na "przejścia blacharsko-lakiernicze" albo na kąty padania i załamania światła. To, że lakier ma inny odcień na błotnikach, tłumaczyłem jego reakcją z plastikiem inną niż ze stalą, ale że klapa...? Czemu klapa?

Kmer 
Mitsumaniak
Arek

Auto: EA5W 2,5 V6 24 SE Automat
Wysłany: 26-10-2009, 23:41   

Leszek o to,to już trzeba zapytać małych żółtych ludzików którzy te auta malowali i montowali,widocznie taka już musi być ich uroda.
Ostatnio zmieniony przez Kmer 14-11-2009, 21:12, w całości zmieniany 1 raz  

Spoxik 
Mitsumaniak
Autko z duszą

Wysłany: 26-10-2009, 23:48   

No to przynajmniej sprawa malowań częściowo wyjaśniona :biggrin: Ja na Twoim miejscu jednak poszukałbym tego tematu na "Chce kupić galanta" bo tam będzie pewnie dużo więcej napisane na temat tego samochodu. PS. widziałem, że jest tam coanjmniej jeden kolega z Puław, więc napisz do niego prywatną wiadomość to może wcześniej pojedzie zobaczyc albo zna to auto. Ewentualnie będzie wiedział gdzie z nim pojechać i sprawdzić.

Ladapis 
Forumowicz

Wysłany: 26-10-2009, 23:53   

Dzięuję Spox... ale w dziale "Chcę kupić Galanta" już męczę kolegów kolejnym autem i tam dużo się dowiedziałem. Wszyscy bardzo życzliwi i cierpliwi, szczególnie jeden taki Kmer ;-) którego bardzo pozdrawiam. Chłop z Jawora, pojechał na autobazar u siebie i mi sfotografował jednego takiego błękitnego, co to w otomoto był przed a potem na alllegro po malowaniu. Tak węc jak tam już działam, - tutaj mój post:
http://forum.mitsumaniaki...der=asc&start=0

Odpowiedz do tematu