|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
szarpie kierownica na nierównościach. |
Autor |
Wiadomość |
karol_alasz
Mitsumaniak 01425/KMM
Auto: OII Instyle'09 Navi
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 4 razy Dołączył: 23 Lut 2008 Posty: 751 Skąd: Zachodnia Ukraina (Szczecin)
|
Wysłany: 19-10-2009, 12:14
|
|
|
Trik napisał/a: | Tu proponuje przyjżeć sie zapince pasów pasażera z przodu |
To poszlo pierwsze pod lupe-ale wystarczy podjechac zapinka do gory i "zalockować" na tym drugim plastiku i jest gitara.To wyrazny jest stuk po prawej stronie w okolicach siedzenia pasażera ale z tyłu...a tam zapiety jest fotelik,ktory roznież sprawdzony w kierunku tego stuku. |
|
|
|
 |
dbk2
Nowy Forumowicz
Auto: Outlander 2,0 DID ralliart
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 01-11-2009, 13:33
|
|
|
Karas napisał/a: | ....a na dodatek rwie mi kierownice przy gwałtownym przyspieszniu jakby miał z 500 km |
Witam, to co mi przeszkadza, to właśnie szarpnięcia kierownicy przy mocnym przyspieszaniu na niskim biegu (tez przy ruszaniu z miejsca) na płaskiej, normalnej drodze. Na nierównościach "latanie" kierownicy to chyba naturalna sprawa czyli reakcja na w/w... Ale przy przyspieszaniu jest irytujące. Ciekaw jestem co jest tego przyczyną. Czy macie podobnie w swoich O-II. |
_________________ dbk2 |
|
|
|
 |
|
|